BLOGGERNE PREMIERE KJOLEN!

Jeg døøør! Har dere noengang sett noe så amazing? Var litt usikker på denne kjolen da jeg tittet på den, den var rett og slett veldig spesiell! Jeg er ikke så utrolig fan av mønstre, og heller ikke rosa, men gud?! Denne er ikke annet enn helt amazing, og armene er utrolig fine. Håper alle så på bloggerne på mandag! For dere som lurer så kommer jeg på skjermen neste mandag, såå da må dere følge med. Haha, det hele føles virkelig ut som en evighet ut siden, og jeg gjør jo ikke annet enn å forflytte meg land og strand hver eneste sesong. Dere kommer også til å få et ganske nært innblikk i kjærlighetsforholdet mitt. Altså, gud. Dere kommer kanskje til å forstå hvorfor jeg til tider er vanskelig å være sammen med, og at jeg kanskje skulle vært mutters alene. Dere kommer til å få se en helt ny side av meg, som jeg kanskje ikke er så stolt av selv. Jeg er utrolig vanskelig. Uff, det blir en sår sesong på en helt ny måte, mens jeg og Anders ikke akkurat er redd for å dele. Vel, jeg tror ikke jeg har fått søvn på flere dager og mer hektisk skal det bli. Åååå har så lyst til å dele litt følelser og tanker med dere igjen, og det kommer snart. Jeg lover. Hodet er i alarm modus på dagen, og så mye annet slipper ikke akkurat til. Jeg får sove hele Oktober i stedet! Snakkes snart, keep up with me!

Kjole: Moods of Norway / Sko: HER

17 Responses to HVA FÅR DERE SE AV MEG?

  • Oi.. Hm løkka i Oslo eller utlandet! <3 fretex har også mye skatter om man klarer å skille det fra alt det andre!! Det er nok cluet <3

 1. Hei!
  Vanvittig fin kjole! 🙂 Så vakker du var i den <3 Gleder meg utrolig mye til å se deg på bloggerne!! 🙂 Jeg lurte litt på før du begynte å blogge på stylista, hvor blogget du da? Blogg.no feks? Var du fornøyd med den plattformen? Også lurte jeg på hvordan du redigerer bildene dine? Ooog hvilken pc og mobil du bruker? Haha ^^
  Håper du aldri slutter å blogge hihi 🙂 Stor klem <3

  • jeg var på blogg.no og før det femelle! 🙂 Redigerer bildene mine på VSCO og har mac og iphone 7 plus haha <3

 2. Hei Anniken : -)
  Må bare si at jeg elsker bloggen din : ) Kjempefin og bra ^^
  Jeg bare lurer på om du også bruker VSCO til å redugere bildene dine kulere med sånne ‘effekter’ som på dette innlegget og det nyeste innlegget ditt?

 3. Elsker bloggen din 😀 lurte på hvilken størrelse du har i disse skoene? Hørt at de er små i størrelsen så usikker på hva jeg skal bestille. Takk for svar!

Leave a reply