DEN SKJULTE TATOVERINGEN

DEN SKJULTE TATOVERINGEN

DEN SKJULTE TATOVERINGEN

· I AM FREE ·

Det har vært vanskelig å få fotfeste igjen etter alt som har skjedd. Det har vært lite søvn, lite mat og veldig lite produktiv tenking. Livet mitt har rett og slett blitt satt på stopp. Jeg føler for å skrive igjen, blogge igjen og prøve å få tilbake det jeg elsker å gjøre. Nettopp blogge. I dag er dagen jeg har tatt på meg noe annet enn en slitt t-skjorte og joggebukse siden jeg kom tilbake fra L.A. Jeg har heller aldri fortalt dere om tatoveringen under leppa mi. Nettopp fordi det er en liten historie bak den også, som alt annet. Den har noe med reisen til USA å gjøre, den som var i høst. Den har noe med Kambodsja å gjøre. Den har noe med en tale å gjøre, og den har noe med veldig mange mennesker å gjøre. Den står meg like nær som alle de andre, og når jeg får skrevet ned en fortapt tale jeg hadde foran en mengde tekstilarbeidere.. Da skal dere også få vite meningen, betydningen og historien bak tatoveringen som er under leppen min. Det er godt å være tilbake. Jeg har savnet dere.

DEN SKJULTE TATOVERINGEN

Vinneren av Lapoint-konkurransen er forresten avsluttet! Er du den heldige? Klikk HER

DEN SKJULTE TATOVERINGEN

10 Responses to DEN SKJULTE TATOVERINGEN

  1. Hei! Sist du hadde blondt hår (før du farget det mørkere) , farget du hele håret da, eller stripet du det? 🙂 ønsker meg sånt hår og skal farge det, derfor jeg lurer:)

  2. Hei Anniken! Er dårlig på å legge igjen kommentarer, men nå tenkte jeg at jeg kunne gjøre det. Jeg har lest bloggen din siden jeg så deg på det programmet på TV hvor man skulle disponere penger osv. (veldig morsomt). Og jeg liker deg veldig godt. Dette hører du vel stadig, men du fortjener å vite det! Jeg elsker bildene dine, stilen din, inspirasjonen du gir og ikke minst hjertet ditt. Eller… hjertet du viser frem iallefall. Takk for at du deler. Du er en av de som fortjener å tjene penger på dette. Du gjør en jobb. Ingen klikkhore. Ingen falske inngrep. Ingen dusing av hud eller for mye reklame.

Leave a reply