?GJØR DET SELV HJEMME ?

Hair Removal Cream Legs & Body

Vi er godt inne i sommeren og er det en ting som er viktig, så er det å føle seg fresh! For å være ærlig, så er jeg komfortabel både med og uten hår de fleste steder, men det er noe med den følelsen av å føle seg myk og ren. Jeg liker det også, virkelig. Når det kommer til denne kremen fra Veet, må jeg si at jeg først var sykt skeptisk.. En krem, som vel.. Tar vekk håret på 6 minutter når man drar av kremen? Pakningen fører deg igjennom tre steg. Påføre krem, dra den av med den lille spaden for å så deretter skylle av. Det står at kremen aldri skal være på i lenger enn 6 minutter, og den skal ikke påføres på ømfintlige steder som underliv og armhuler. Men å bruke denne på leggene var en helt ny opplevelse for meg! Det var utrolig enkelt, og hårene ble skrapt av sammen med kremen som også luktet veldig godt. Altså… hvorfor har ingen fortalt meg om denne før?! Dette må være den enkleste måten å fjerne hår på, noen gang? Jeg kan enkelt stå å lage mat med en krem på leggene, før jeg skraper den av og skyller bena. Haha, jeg er virkelig helt amazed over dette produktet, og skulle visst om det for lenge siden!! Resultatet varer i i ca en uke, så du har silkemyke legger i hele 7 dager! Utrolig deilig når badesesongen er fullt i gang, og ikke minst det fine været!

? RABATTKODE TIL DERE ?

Koden "VEETANNIJOR" gir dere hele 40% rabatt på alle veet produkter mellom 9-22 juli!
Tilbudet finner dere: HER

Face Precision Wax Strips

Disse voks stripsene fra Veet prøvde jeg nå for første gang, og jeg har faktisk aldri i mitt liv vokset meg! Jeg trodde det skulle gjøre veeeeldig vondt, men der tok jeg feil. Det er ikke vondt i det hele tatt, og jeg blir bare mer og mer fan av Veet som merke. Jeg vokser ingenting på kroppen, og har aldri følt behovet til det. Men som mamma i blant sier, så ser hun en liten bart vokse frem. Eheh, likevel har jeg ikke tenkt å gjøre stort med det, MEN det vokser hår mellom brynene mine, noe jeg ikke er så veldig fan av – og for første gang prøvde jeg å fjerne dette med voksing! Som dere kanskje tenker, sim salabim og borte ble det. I pakken følger det også med noen vår servietter som enkelt fjerner voksen etter du har dratt av hårene du ønsker i ansiktet. Enkelt og skånsomt! Dette varer i hele 4 uker, som vil si at du har silkemyk hud i 28 dager! Strips kommer også til leg/body og bikini/armpit!

Koden "VEETANNIJOR" gir dere hele 40% rabatt på alle veet produkter mellom 9-22 juli!
Tilbudet finner dere: HER

Les mer om produktene deres: HER

5 Responses to DEN SMARTESTE LØSNINGEN!

  1. Selv bruker jeg voksen som er for armhuler og bikinilinjen for å vokse under armene. Har brukt denne i mange år og kommer aldri til å slutte. Elsker det! Beste av alt er at jeg sjeldent trenger å vokse, kanskje mellom hver 6-8 uke 😀

  2. I have seen these products in the shops before, but have never picked them up. I am definitely going to try these out the next time I’m out!

Leave a reply