Sponset behandling

– EN MØRKERE TONE SAMMEN MED GEVIR –

Åh, dette var på tide. Jeg skulle egentlig friske opp håret mitt rundt Mai, men med hektiske tider ble det liksom aldri noe av. Derfor har jeg latt håret steke, puste og leve i solen denne sommeren. Jeg har ikke kuret det, og jeg har ikke vært spesielt flink til å tørke håret etter dusjen heller. Dvs at håret mitt har blitt slitt, slitent og blast igjennom sommeren, og dette var så innmari på tide. Jeg går hos Irina på Gevir, og hun er seriøst helt RÅ!! Irinia er den personen jeg kanskje stoler mest på, da jeg til og med lar hun klippe meg mens snuta er nede i telefonen.. Eh, det er typ aldri skjedd før. Jeg vet at jeg er i gode hender, og når det kommer til farge er dette hennes spesialitet. Dere MÅ sjekke ut Irina sin Instagram – @hairbymilairaa. Så denne gangen bestemte jeg meg ikke for å gå mørkere, men jeg ville dra etterveksten min mer ut i tuppene, samtidig som jeg ville holde meg kald blond. Synes fargen ble dødsfin, og det er noe med det at man blir litt lei av å være platinablond i lengden, det kan liksom tilslutt føles litt ut som en hjelm. Jeg trengte litt spill i håret, spill i livet, litt endring og noe å kaste litt rundt i vinden.

...

– FAV HAIR PRODUCTS –

Oribe matte waves texture lotion 
 Jeg E L S K E R denne! Fikk den først i en slags tester, og er frelst. Den lukter bedre enn alle produktene jeg har tilsammen, og gir flatt hår mer tekstur fra rot til spiss.


Oribe maximista thickening spray 
 Denne sprayes i hodebunnen før du føner, som gir håret litt mer trått hår, noe jeg elsker!

<3

2 Responses to EN FORANDRING PÅ HÅRET

Leave a reply