Skjerf: Louis vuitton / Genser: Vintage

Jeg skal ikke legge skjul på at det har gått litt trått de siste dagene, og igår trengte jeg en liten pause fra alt. Er veldig mye som skjer om dagen, noe som er både vanskelig og rart å forholde seg til. Uansett, jeg er tilbake fra min lille pause fra igår og har såååå mye å vise dere! Herregud, haha postkassen er sprengt med hentelapper fra forskjellige butikker verden over. Jeg gleder meg sånn til å vise dere alt det nye jeg har fått! Så da tenkte jeg egentlig å fly ned på postkontoret og hente pakkene, kanskje jeg får til ett innlegg senere ikveld! Vi snakkes!
-A9

11 Responses to Det er høst!

  1. Jaaaa, håper du viser senere i kveld! Gleder meg allerede 😀

    Også sa du her om dagen at du skulle vise hvilken vinterjakke du skulle bruke denne vinteren, gleder meg til å se den også 🙂

Leave a reply