Er du og Mikkel sammen igjen etter Paris?
-Nei det er vi ikke, jeg har det veldig bra nå og det tror jeg også han har! Men vi er fortsatt gode venner. 

 
Hva heter Mulberry vesken din, hva kostet den og hvor kan jeg få tak i den?
-Den heter Mulberry Oversized Alexa, kostet litt under 10.000 kroner og jeg er veldig sikker på at det er vente lister på den!


Jeg så at du hadde ett Mineral fusion pudder, er du fornøyd med det?
– Nja, altså det er veldig bra over en foundation! Men helt alene syns jeg ikke den dekker så bra, men holder som sagt godt over en foundation! Anbefaler det ikke..

Hvor er diamant ringen din fra? Den er så utrolig fin og enkel! 
-Den er fra en gullsmed her i Drammen! Fikk den til konfirmasjonen min istede for penger av mamma og pappa. Elsker den! 


Hva er den fineste leppestiften du har?
-YSL rouge volupe number 7! Sverger til denne!! Bare synd den sklir fort av. 


Hvilke redigeringsprogram bruker du?
-Veldig mange som lurer på dette! Jeg bruker pixlr og picmonkey! Thats it! 


Hvordan vinterjakke skal du bruke i år?
-Det tenkte jeg å fortelle dere imorgen! Gleder meg sånn til å vise dere den!
 

Hvordan får du krøllene dine? Og hvordan ser jumpsuiten ut?
-Jeg krøller håret mitt med denne krølltangen HER! Jumpsuiten har jeg i small om noen lurer!

Hva skjer med leiligheten nå som det er slutt med deg og Mikkel?
-Som sagt så flyttet vi aldri sammen! Jeg bor fortsatt hjemme hos foreldrene mine! 


Kan du værsåsnill å lage en sminkevideo?
-Jeg har leeeenge lovt å vise dere hvordan sminke jeg bruker, og jeg lover! Det kommer snart, enten i form av innlegg eller video!


Hva kostet LV skjerfet ditt? 
-Det kostet 2200 i think!  

Håper dere fikk svar på det dere lurte på! Ha en fortsatt fin mandag alle sammen!

-A9


39 Responses to Ukens spørsmål!

 1. kan du fortelle litt om turen, hva besøkte dere og hva anbefaler du å se?

  hvordan var det egentlig å dra med Mikkel selv om dere er venner, var det ikke rart å dele rom? eller gjorde dere ikke det? hehe

 2. ææ, elsker bloggen din! Hvor høy er du og hvor mye veier du? er du 96? Håper på svar i dette innlegget!!

 3. du er så perfekt!!<3 dumt du og Mikkel ikke er sammen lenger.. dere var jo så søte sammen! men hvilket kamera bruker du?

 4. Skjønner ikke hvordan dere kan ha det så bra, og kun være venner allerede. Dere gjorde det jo AKKURATT slutt, og dere var jo såå forelska…. Er kjipt da :-/

 5. Kjempe bra svar:)

  Jeg må bare spørre, virker egentlig ikke som om jeg har fulgt med… Hvordan var det folk fant ut at du og Mikkel hadde gjort det slutt? Leser bloggen din til vanlig, men har tydeligvis ikke fått det med meg:/

 6. Jeg så deg å Mikkel i London, dere er så søte! Ville ikke forstyrre dere🙈❤️ Elsker bloggen din!

 7. Du er så perfekt <3 elsker stilen din 😀 hva jobber du som? Det virker som du er skam rik eller noe :p

 8. Du er den mest reale bloggeren jeg har lest på lenge! Håper du fortsetter å blogge slik som du gjør, for du er den beste bloggeren på den topplisten her i Norge. Du skriver ekte innlegg og pøser ikke på med masse sponsorinnlegg. Og det er så bra. Man merker fort om bloggere, blogger kun for penger eller om de faktisk liker å skrive! Du er en av de sist nevnte, helt klart! Stå på videre 😀

 9. eeeeelsker bloggen din så masse! du er nydelig!<3 men så deg og mikkel i london forrige uke, hvorfor har du ikke nevnt at du var der? og hvorfor ikke et innlegg?

 10. Jeg klarer heller ikke forstå hvordan dere klarer å være venner. Eller jeg forstår det jo litt da. Ble nettopp slutt med min type og meg for en drøy uke siden, vi skulle hatt et halvt år i uken som nettopp var. Har blitt ganske ødelagt, da det kom ganske brått på siden vi hadde det så bra! Jeg lurer bare på egentlig, om du har noen metoder som gjør det litt lettere? Det begynner jo selvfølgelig å gå bedre nå da! Men er det noen av dere som enda har følelser for hverandre?

  – Vi planla forresten å være venner, men så angret jeg i og med at det ble ganske vanskelig, men nå angrer jeg igjen på det og han er så ekstremt care at jeg prøver å ignorere han fullstendig, selv om han aldri tar kontakt da.. Det er vanskelig, men jeg skal greie dette!

 11. Hei Anniken! Jeg vet dette ikke har noe med innlegget ditt og gjøre. Men jeg er med i en konkurranse om å vinne selena gomez cd! Og jeg må skrive litt om bloggen.

  Bloggen heter https://www.gomezfreaks.blogg.no og er en super bra blogg som holder seg bra oppdatert med selena stuff. Jeg elsker bloggen, fordi de skriver om mitt forbilde. Så jeg faktisk klarer å holde meg oppdatert. Jeg elsker bloggen. De har mange fine bilder, og er kjempe flinke til å skrive. Jeg skriver heller ikke dette bare pga jeg skal få sjangsen til å vinne, men det er faktisk sant. En gang kommenterte jeg bloggen dems. Da postet di kommentaren min, og ble kjempe glad. Da fikk jeg enda mer lyst til å lese den. De er også flinke til å skrive. Og de er saklige.

  hilsen henriette 🙂

  btw, du er sååå vakker…. 🙁

 12. Hvor er klistremerket på macen din fra? Du har sikkert skrevet det før, men har ikke fått det med meg.. Veldig fint! 🙂

  Du tar forresten utrolig fine outfit-bilder!

Leave a reply