Friiiiday! Tror det er flere som kjenner på den stemningen nå! Tok også litt bilder i går for å vise dere de nye solbrillene mine! Ææ, kan ikke huske hvor lenge jeg har ønsket meg disse. Husker jeg så de på en blogger for et par år tilbake, og jeg falt pladask. Fikk meg aldri til å kjøpe de, men nå er de mine! Godt å få av seg russebuksa for en stund også, haha drit lei allerede. Jeg har forresten ikke sprukket enda heller. 3 dager helt uten snus, haha hvaaa skjer?! Jeg klarer faktisk å holde meg unna. Selvom jeg har så lyst på at jeg nesten begynner å gråte innimellom klarer jeg ikke engang tanken på hvor mye jeg hadde skuffet meg selv. Jeg er veldig sånn, at når jeg først har bestemt meg faller jeg pladask i kjelleren om jeg prøver å gjøre det motsatte. Skal også sies at ikke ånden min lukter som en gammal røyker lenger heller. Måtte alltid gå rundt med tyggis eller munnspray før.. Don´t need it.. Rart å si det, men det verste er at jeg føler meg litt mindre kul uten den kjære boksen min. Det er helt absurd teit av meg å si, jeg vet det. Men den har vært en del av meg så lenge at jeg nesten ble litt stolt av den tilslutt.. Merkelig følelse.

Sko: Adidas / Bukse: One teaspoon / Undertøy: HER / Solbriller: HER

Haha, lille søte fiaten min er også endelig ute fra verksted. EU godkjent, finally! Bil er F*** så dyrt. Sola skinner og jeg håper den gjør det resten av helgen, er så godt med sool! Jeg er så reisesyk om dagen at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Har så innmari lyst til å bestille en tur. Soon free as a bird.

-A9

29 Responses to Det gode liv!

  1. Herregud, så FIN du er! Og for noen kule sko, har du kjøpt de i Norge? Hvilken modell er det? 😀 Jeg må jo også si at det er imponerende at du har klart å holde deg unna snus i tre dager, og at du velger å slutte i russetiden – lykke til videre, og ha en fin fredag!

  2. lykke til med sluttingen! Jeg sluttet selv for snart 3 mnder siden. Rareste følelsen og ikke ha med den «kjære boksen» overalt – følte hele tiden at jeg hadde glemt noe. Venninnen min satte ord på den følelsen med «det er det samme som at du har glemt å ta på deg underbukse en dag». Jeg har som sagt sluttet for snart tre mnder siden og jeg vil forberede deg: jeg har fortsatt lyst på snus- HVER DAG!!! Men jeg vet (etter å ga prøvd) at jeg får så nikosjokk at det er ikke morsomt engang. Lykke til og god helg 🙂

  3. betaler du alt som har med bilen din å gjøre selv? vurdere så sterkt å kjøpe bil når jeg blir 18 om et halv år, men usikker pga kostnadene

  4. Vil bare si at du er en kjempestor inspirasjon! Elsker stilen og personligheten din, og at du har en litt annarledes blogg:)

  5. Gikk rett inn på junkyard og kjøpte trusen etter å ha sett hvor bra du stylet den! Måtte bare etter å uansett ha ønsket meg den kjempelenge. Kjøpte også en lignende bukse fra junkyard i samme slengen, som du har hatt på deg og linket til tidligere. Du er virkelig min største stilinspirasjon anniken, du ser råbra ut! 🙂

  6. Tok du sjansen på å bestille solbrillene fra nettet uten å ha prøvd de? eller har du prøvd de før?

Leave a reply