I går samlet vi oss en stor gjeng i sommerværet! Vi grilla og stappet i oss bittelitt mye alkohol. Haha, russ. Hater og elsker dem. Det var en veldig veldig koselig kveld og jeg smilte godt. Det var en utrolig flott gjeng som var samlet, og jeg elsker at alle er seg selv 110%. Russetiden her nede er ikke like overflødig som i mange andre steder. Her er vi harry, liker å drite oss ut og gir egentlig totalt F i hva andre synes. Å hvor deilig er det ikke å være rundt folk som det? Haha, GO HARRY! 

Er så glad i den blonde baben her at jeg har ikke ord. Flott som få!


Kvelden endte etter vi tok en tur ut på byen! Så i dag…. Skal vi vel ut igjen, haha. Jeg må samle krefter til dette her! I CAN DO IT! Er nødt til å få i meg noe mat her før jeg dåner. Skal bli godt med noe annet enn faaaaastfood. Haha, skjønner at folk begynner å legge på seg i russetiden..

-A9

13 Responses to Gårsdagens hendelser!

 1. Leste akkurat innlegget ditt med 10 ting du vil gjøre dør du, og tenkte bare å si ifra her (vet ikke om du ville sett det dersom jeg kommenterte i det andre innlegget, haha) at dersom du ikke har fått det med deg, så kommer Imagine Dragons til Oslo i oktober :))

 2. Hei Anniken så fine bilder av deg og vennene dine

  du er en pen jente

  så fint antrekk du har på deg

  det kledde du da

  Jeg Elsker Russen, jeg har alltid drømt om å sitte på med en Russebuss da

 3. Jeg vil bare fortelle deg at du virker som et utrolig herlig menneske. Og du bringer fra livsgleden i meg med bloggen din! Håper du får en fin dag videre. Klem.

 4. Du er heldig som har så mange flotte venner under russetiden. Jeg har null, nada venner av rødrussen, men har noen som er svart, men her er vi så skillet, det er full krig mellom svar og rød, å små muligheter til å henge med dem.

Leave a reply