Okei, pust godt inn nå Anniken.
Dette føles uvirkelig, og for å være helt ærlig vet jeg ikke om jeg er utrolig stressa eller altfor rolig i skrivende stund. For ett par dager siden ankom jeg Stavanger med en liten koffert og kameraet mitt som var dekket av støv. Jeg tror enda ikke jeg helt har insett at jeg ikke er på en liten tur, men faktisk flyttet fra alt jeg noengang har kjent. Jeg skal ikke klage, det er dette jeg har ventet på så altfor lenge. Det vet jeg mange av dere har også. Jeg har vært så utrolig nervøs de siste dagene. Hvor skal jeg begynne med denne bloggen? Husker jeg i det hele tatt hvordan alle disse knappene fungerer? Haha, hodet mitt har ikke vært annet enn ett stort kaos, men nå føler jeg meg lettet. Mitt første ordentlige innlegg. Tenk det. Jeg har så utrolig mye på hjertet, så mange ideer og jeg gleder meg til å dele alt med dere. Leiligheten får jeg ikke før 14. August, så i mellomtiden bor jeg hos kusinen min. Så idag dro jeg ut en liten tur for å utforske denne byen jeg plutselig bor i! Fine Martine dere ser under møtte jeg faktisk på Gardemoen, og har nettopp flyttet hit selv. Haha, verden er ikke så stor. Dere skal få spørre så mye dere vil veldig snart, for jeg vet det er mye dere lurer på.  Likevel kan jeg ikke love at det blir innlegg i hytt og pine de første ukene, jeg er fortsatt piss redd for å være ærlig. Vinteren var tøff og jeg håper jeg er klar. Klar for dette «blogglivet» igjen. Jeg håper jeg har formet meg etter alt som har skjedd, selvom ikke humøret og kroppen alltid henger med, så er jeg her enda og jeg har reist meg. Jeg skal være stolt av det. 


Følte at alle måtte få med seg mitt utrolige innkjøp idag! Haha, en tannbørste laget av tre, med rosa kost. Nektet å gå uten denne lille saken.
Så må jeg få takke ALLE DERE FLOTTE LESERE. Dere skal vite at jeg har lest hver og en kommentar jeg fikk i forrige innlegg. Herregud. Dere rørte meg til tårer, og dere skal vite at jeg føler med dere alle sammen. Dagene er ikke alltid like fine, men dere gjorde iallefall den dagen bra. Fantastiske er dere. Så tusen tusen takk.

-A9

75 Responses to Dette er uvirkelig

 1. Hei!

  Jeg skal selv forlate rede for første gang og flytte til Stavanger. Er såå redd , men håper det blir et gøyt år, med nye impulser og opplevelser. Skal du også studere? Masse lykke til, er sikker på at Stavanger er en fantastisk by å bo i 🙂

  Klem

 2. Håper virkelig du får en super uke , Anniken! Om det skulle være noe so vet du at jeg alltid kan slå av en prat med deg – selvom jeg bor veldig langt unna! <3 elsker bloggen din

 3. Kos deg masse i Stavanger, det er en helt utrolig fin by! Kun vært der under russetreffet, men på den korte tiden jeg var der fikk jeg et utrolig bra inntrykk. Menneskene der er fantastisk hyggelige, jordnære og imøtekommende, og bare naturen og byen i seg selv er utrolig fin og koselig, så unner deg kun det beste under oppholdet ditt! <3 Jeg lurer på hvorfor du flyttet dit, og hva du skal gjøre og hvor lenge du skal bo der? hihi, nysgjerrig <3

  Så vil jeg også bare si at jeg ser utrolig opp til deg. Leste bloggen din en stund før du sluttet, og da du kom tilbake og fortalte alt som hadde skjedd fikk jeg et annet syn på deg, et enda BEDRE et, du viste liksom at ting er ikke alltid like bra som det ser ut som.. jeg så alltid på deg som hadde det «perfekte» liv, fint hjem, fin familie, fint utseenet, klær, venner osv, og det faktum at du har gått gjennom så mye som du har bare viser deg på en helt annen måte bak fasaden liksom, og jeg setter så utrolig stor pris på hvor ærlig og ekte du er <3 Jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om kjærlighetssorg, hvordan takle det osv?… Ble nettopp slutt med kjæresten og akkurat nå bare sitter jeg igjen helt tom, som om jeg aldri har levd eller hatt et liv før jeg ble sammen med han. Er bare så rart å ikke snakke/snappe/ringe med han hele tiden, ha noen å tenke på, å le med, kose med, være med hele tiden, og familien hans tok meg virkelig under vingene sine.. og at alt det nå bare aldri kommer til å skje igjen, gjør meg utrolig trist og faktisk ensom nesten, til tross for at jeg har venner og familie som prøver å støtte meg.. Jeg la liksom all gleden min over på han og nå som han er borte, sitter jeg på en måte igjen med ingenting føles det ut som.. Jeg finner meg selv i å sjekke snaplisten hans hele tiden, stalke jenter han kjenner, og være helt paranoid.. Du bare virker som en jente som har mange kloke tanker og har selv gått gjennom en del, så jeg vet ikke, bare virket som du er en man kan spørre om råd og hjelp når det kommer til sånn <3

 4. Hei Anniken ❤️ Jeg bare lurte, hva skjer fremover nå? Begynner du på ny skole i Stavanger?

 5. Så utrolig bra at du er tilbake! Likerliker! Kommer til å gå inn på bloggen stadig vekk 🙂 du virker helt utrolig søt og formulerer deg på en utrolig bra måte 🙂 sterk er du!

 6. Dette har jeg gledet meg til lenge, ble kjempeglad nå!<3 Du er en av mine største inspirasjoner, gleder meg til å følge med på bloggen din fast igjen <3 Du er utrolig sterk som har klart dette, det skal du virkelig ha creds for<3

 7. Ta den tiden du trenger for å komme tilbake 🙂 Er hvertfall utrolig morsomt å høre fra deg igjen, du er sterk!

  Flytter selv til Stavanger om fire uker, blir spennende!

 8. Så kjekt at endelig favoritt-bloggeren min starter opp igjen. Du er så utrolig sterk! Flytter faktisk selv til Stavanger den 14aug for å studere, gleder meg til nye omgivelser 🙂

 9. Du er en utrolig pen jente med et vakkert smil! Håper du nyter oppholdet ditt i stavanger og at du starter et nytt liv helt fra bunn. Du er en positiv jente med masse inspirasjon for jenter i tenårene. Håper på at du får et fantastisk liv Anniken, at du lykkes med ditt og dine kjære 🙂

 10. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, det er så utrolig mye jeg vil si til deg og takke deg for! Du er helt fantastisk Anniken, det må du virkelig huske. Jeg er midt i en periode som er veldig føtt for meg. Og jeg har mistet mange venner og andre folk som sto meg nær, så jeg føler ikke at jeg har noen jeg virkelig kan snakke med, men du gir meg et håp om at finnes et lys i enden av mørket.

  Helt fra jeg begynte å lese bloggen din har jeg beundret deg for hvor pen du er, hvor bra du skriver, hvor mye inspirasjon du gir, men også for hvor ærlig du er.

  Du er utrolig sterk! Du faller ned, men reiser deg rett opp igjen. Når jeg ser på deg så ser jeg den personen jeg ønsker å være. Du er et fantastisk forbilde fordi du er den vidundelige og enestående jenta du er!!

  Håper du får det utrolig fint i Stavanger, og masse lykke til<3

  KLEM

 11. Stavanger e ein kjempe fin by me mange fine mennesker! Ska mye te for at noen ska blikke deg i byen! Du bør glede deg!

 12. skal du starte å blogge igjen bare for å tjene penger nok så du har en grei inntekt til å bo for deg selv? eller missforstår jeg, og du skal bo med noen fler?

 13. ÅÅÅ ENDELIG❤️❤️😍 har ventet på denne dagen siden du sluttet. Den største inspo kilden for meg iallefall. Ta deg god tid. Velkommen tilbake kjære vakkre Anniken.💕

 14. Hei! Glad du er tilbake!!

  Dette er ikke et spm som du trenger å svare på dersom det er for privat, men var det ikke hardt å dra fra den store vennegjengen din? Du har jo lagt ut masse bilder med flere ulike venner på instagram, du har sett svært lykkelig ut også. Var det vanskelig, eller var det mye uvennskap som også gjorde at du ville vekk fra byen?

  Store klemmer til deg altså! Stå på!

 15. okei, da skjønner jeg 😉 var ikke ment frekt, men vet mange bloggere bare chillern og ikke gjør no med livet sitt fordi de får inntekt igjennom bloggen (feks andrea badendyck). men lykke til i stavanger! 😀 gleder meg til å lese bloggen din fremover.

 16. sååå fine bilder 🙂 Elsker bloggen din! Bra du har startet å blogge igjen. Håper alt går fint, du fortjener det.

 17. Jeg synes synd på deg iforhold til det du har vært gjennom. Men synes også det virker som du har masssse venner på insta (Charlotte osv)

  Synes ikke dem det er grusomt at du flytter?:)

 18. Masse lykke til <3

  La det som har vært være fortid – nå er det en spennende og helt ny begynnelse for deg

  Grip sjangsen med begge hender søte deg

  Fyll dagene med D I N E vakre farger – mange er glade i og stolte av deg

  Husker din mormor – en vakker sjel -akkurat som din mamma og deg

  Dere er en rekke av sterke og vakre kvinner – aldri glem hvor du kommer fra

  Vi heier på deg

 19. JEG ELSKER DEG ANNIKEN<3

  Du er et utrolig flott menneske, husk det. Du er så sterk, jeg ser virkelig opp til deg!

 20. Stavanger by og områder rundt som Sandnes og bondelandet Bryne er veldig behagelige byer å farte rundt i. Oslo kan fort bli kaotisk og veldig folksomt mens disse «byene» er mye bedre etter min mening 🙂 Nå er jeg selv i fra Stavanger/sandnes området og flyttet til Oslo så merker stooor forskjell ;p liker meg nok bedre på vestlandet, det er mye roligere og fredligere der, så tror nok du kommer til å like deg også 🙂 Håper ihvertfall ting blir bedre for deg der og at tankene dine samler seg og energien øker fremover 🙂 masse masse lykke til!

 21. Vet du hva? KOS deg utenfor drammen og de omgivelsene! Forlot selv det området, og i det øyeblikket jeg kom bort fra det, så jeg plutselig hvor blinde en blir på et lite område som det. Samme hver dag. Det er en liten boble. Resten av verden er så stor, og aner ikke engang hva som foregår der, mens de som er inne i boblen føler de eier verden, alle vet hvem de er. En dag vil de også se at… vel, slik er det absolutt ikke. Så fort en kun kommer et par kommuner utenfor så vil en skjønne det. Det er så mye som må læres, men da må en dra bort og det helst alene også. Først da vil en fatte hva jeg mener 🙂

Leave a reply