//Sponset oppholdDETTE VIL FÅ DEG TIL Å REISE!

SURF CAMP

Hoho, gjett hvem som skal til Portugal! ME! I April skal jeg nemlig til 4 forskjellige steder. Haha, det kommer jeg tilbake til. Men et av stedene er nemlig Portugal sammen med Lapoint! Jeg har reist med Lapoint hele to ganger før, og gleder meg like mye til denne turen. Dette er en surfe tur, der vi lærer å surfe! Haha, rett og slett. Noe som ser veldig mye enklere ut enn det er.  Jeg er fast bestemt på å bli enda bedre denne gangen, for å si det mildt. Jeg er nødt til å få til dette nå, og ingenting er kulere med en blond liten fjott som ruler havet, sååå hva venter jeg på?

DETTE VIL FÅ DEG TIL Å REISE!

PORTUGAL SAMMEN MED LAPOINT

På forrige tur reiste jeg med en liten gjeng bloggere, og det er det vi skal denne gangen også. Jeg skal til og med reise med en av de svenske jentene som er med i sesong 2 av Sweatshop. Så det blir veeeldig gøy å se hun igjen. Vi reiser ned 24 April og blir der en uke! Begge gangene har vært fantastiske og jeg kan ikke vente på å lage et lite eventyr der nede igjen. Alle utfluktene, surfingen, menneskene man møter og ikke minst stemningen. Det er bare en stemning der nede av avslappende mennesker, blått vann og iskald øl. For å ikke prate om en god del kjekker karer som i hvertfall ruler havet bedre enn jeg gjør.

DETTE VIL FÅ DEG TIL Å REISE!JEG GLEDER MEG!

Så April blir en fartsfylt måned med andre ord. Mye reising og jeg må holde tungen rett i munnen. Jeg gleder meg, veldig. Det skal sies. Såå for alle som er keen på en litt annerledes måned fremover, med noe litt annerledes så må dere definitivt sjekke ut Lapoint sine nettsider. De har veldig mange flere destinasjoner enn Portugal. Hva med Bali? Ah, et av stedene jeg MÅ til snart. Jeg har så lyst til å reise til Bali. Så er dere keen på å sjekke ting litt ut, så kan dere trykke HER. Jeg skal bo på Camp Lizandro og skal såklart prøve meg på Level 1 haha. Såå jeg gleder meg VELDIG!

DETTE VIL FÅ DEG TIL Å REISE!

 

One Response to DETTE VIL FÅ DEG TIL Å REISE!

  1. Jeg var på lapoint sin surfecamp i Ericeira, portugal ifjord – alt jeg har å si er gled deg.

Leave a reply