Etter et år (ja faktisk) ble lyset mitt fra Le Labo ferdig. Nesten litt trist om jeg får være ærlig, men grunnen til at det har vart så veldig lenge er at det gir fra seg så mye duft at det har fungert fint å kun ha det på en halvtimes tid her og der. Jeg bare vet at jeg i senere år kommer til å tenke på denne duften og tiden rundt da. Så kanskje det er litt viktig å ha duftlys, for å sette tid og sted på plass. Jeg liker hvertfall å tenke at jeg kan forme fremtiden min bittelitt med duft, så kanskje kjenner jeg på alle de levende minnene jeg egentlig hadde glemt. Men, så holdt jeg på å kaste det, og ombestemte meg. Dette ble hvertfall resultatet etter varmt vann, en kniv for å skrape ut restene og litt oppvaskmiddel i glasset. Genialt, og veldig fint.

// After a year (yes actually) my light from Le Labo was finished. Almost a little sad if I may be honest, but the reason it has been so very long is that it gives off so much scent that it has worked well to only have it for half an hour here and there. I just know that in later years I will think about this scent and the time around then. So maybe it’s a little important to have scented candles, to put time and place in place. At least I like to think that I can shape my future a little bit with scent, so maybe I feel all the vivid memories I had really forgotten. But, then I was about to throw it away, and changed my mind. At least this was the result of hot water, a knife to scrape out the remains and some dishwashing liquid in the glass. Brilliant, and very nice.

One Response to DIY: EMPTY CANDLE JARS

Leave a reply