Yey! Endelig innlegget jeg har lovt dere! Tidligere i år bestemte jeg meg for å lage min egen hårolje da jeg synes gisou oljen er så innmari dyr å få til Norge.. Morsomt at jeg kan bruke så mye penger på klær, men en hårolje ble for mye for meg.. Vel, unødvendig bare. Så, tingen er at jeg har lenge hatt lyst til å ha en olje jeg kan bruke i tørt hår da jeg ofte får litt frisete tupper hvis jeg ikke vasker håret. Også når jeg vasker håret for den saks skyld. Så, hvordan lage en olje som ikke gjør håret fett? Jeg fant ut at hovedingrediensene til Gisou oljen var honning, kokos olje og argan oil.

// Yey! Finally the post I promised you! Earlier this year I decided to make my own hair oil when I tought the gisou oil was so expensive to get to Norway .. Funny that I can spend so much money on clothes, but a hair oil was too much for me .. Well, I just didn´t see the point. So, the thing is that I have for a long time wanted to have an oil I can use in dry hair as I often get frizzy ends if I don’t wash my hair. Also when I wash my hair for that matter. So, how to make an oil that does not make your hair looking greasy? I found that the main ingredients of the Gisou oil were honey, coconut oil and argan oil //

Jeg fant frem en gammel glassflaske med det som var igjen av josie maran sin argan oil (ikke noe bedre enn andre), som jeg kjøpte for lenge siden og synes rett og slett var alt for dyr. Du kan enkelt få argan oil til halve prisen på helsekost butikker! Så jeg tok ca det som var igjen, deretter kokos oljen som da må være filtrert slik at den ikke stivner (dette kjøpes ferdig) og en stor dæsj med honningen fra skuffen. Resultatet?

// I found an old glass bottle with what was left of my josie maran’s argan oil (no better than others), which I bought a long time ago and just seemed too expensive. You can easily get argan oil at half the price in grocery stores! So I used what was left, then the coconut oil which must then be filtered, and a large jug of honey from the kitchen. The result? //

Vel, sant skal sies hadde jeg INGEN TRO på at dette skulle fungere i tørt hår uten å bli fett, men it did!! Jeg har testet denne over litt tid før jeg valgte å anbefale dette til dere eller ikke, men jeg tok den blant annet med til Zanzibar og fikk venninnene til å prøve den også. I tørt og vått hår. Konklusjonen er at hvis du ikke tar for mye, og holder deg til tuppene så er du faktisk good to go! Jeg tar kun noen dråper, varmer de mellom hendene mine og påfører det i enden av håret. Glansfullt, pleiet og sikkert veldig bra for slitte tupper. YEY!

// Well, to be told I had NO belief that this would work in dry hair without getting greasy, but it did !! I have tested this for some time before I chose to recommend this to you or not, but I took it to Zanzibar and got my friends to try it too. In dry and wet hair. The conclusion is that if you don’t take too much and stick to the tips then you’re actually good to go! I only take a few drops, warm them between my hands and apply it to the end of the hair. Glossy, nurtured and certainly very good for frizzy hair. YEY! //

One Response to DIY – EVERYDAY HAIR OIL

Leave a reply