foto: Håkon Jørgensen

Hei dere <3 og god mandag? Sier man egentlig det lenger? I dag våknet jeg opp til litt solskinn, men det forsvant like fort som det kom. Jeg prøver å organisere leiligheten om dagen, slik at jeg kan få plass til litt inspirasjon og vårstemning. Bort med saueskinn og store lyslykter. Det går mot lysere tider, og jeg håper på den beste sommeren noen gang.. jeg gjør virkelig det. Tenkte forresten å kanskje begynne med ukens spørsmål igjen?? Hva synes dere om det? Samt mandags tips som jeg var så god på.. så lenge det varte hvertfall. Anyways. Jeg har fått helt dilla på jumsuits om dagen, og klesskapet begynner å fylle seg opp med vår og sommer klær… Fant ut her for leden at jeg faktisk slet med å kle på meg uten å se sommerlig ut, så jeg tror det er på tide å finne frem ullgenseren igjen. Kommer så mye fint i butikkene om dagen at jeg blir helt småsprø. Jeg titter på nye kolleksjoner og sammensetninger HELE tiden. I guess klær har blitt en slags hobby for meg, og jeg mener det når jeg sier det at jeg seriøst tenker på det hver eneste dag.. haha. GUD.

// Hello angels. Today I woke up to some sunshine, but it disappeared as fast as it came. I try to organize the apartment during the day so that I can make room for some inspiration and spring atmosphere. I want spring now, and I hope for the best summer ever .. I really do. Thought to maybe start with the “this week’s questions” again ?? What do you think about that? As well as Monday’s tip that I was so good at .. as long as it lasted.. Anyways. I have an obsession about jumpsuits these days, and the wardrobe starts to fill up with spring and summer clothes.. On saturday I actually struggled to dress myself without looking summery, so I think it is time to find my wool sweater again. I look at new collections and compositions ALL the time. I guess clothes have become a kind of hobby for me, and I mean when I say that I seriously think about it every single day .. haha. GOD //

Jumpsuiten på bildene av meg finner dere: HER og FAVORITT skoene mine fra Therow finner dere: HER (gleder meg såå til å gå med disse)
// You can find the jumpsuit on the pictures of me: HERE and my favorite shoes from Therow you find: HERE 

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER 

6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER

14 Responses to JUMPSUIT MADNESS

 1. Du er fantastisk.
  Vil gjerne at du skal vite at du er en av grunnene til at jeg nå skriver en bok eller rettere sagt får skrevet for meg min historie….. aldri slutt å være den du er fordi du er noe av det mest respektable og fasinerende menneske jeg virkelig kan litt gjenkjenne meg i…..
  Min historie er kanskje litt tyngre og lengre enn din,men vit at du er en inspirasjon og aldri tro på at du ikke er tilstrekkelig eller bra nok,fordi du er nydelig som du er 🙂

 2. Hei! Hvordan fikk du jumpsuiten sendt til Norge? Ser ikke ut som det er et alternativ når jeg prøver å sjekke ut.. 🙁

 3. Hei!
  Er disse bildene tatt med polarodie eller digitalt og redigert? Kan du i såfall forklare hvordan?<3 såå fine!
  Du er så nydelig

Leave a reply