Jeg kan ikke beskrive følelsen av å sette seg på en hest. Håret som flyter sammen med en lett bris fra havet, lyden av hover på småvåt asfalt, lukten av stall og friheten i luften. Jeg smilte. Jeg smilte så mye at jeg hadde vondt i munnvikene mine. Jeg har ikke vært på ryggen til en hest på lang lang tid. Dette som var hele livet mitt før, har jeg bare langt under puta med «jeg har ikke tid», jo jeg har det. Slutt å tull med ditt eget hode Anniken. For dette her var så fantastisk at jeg ikke har ord. Lykkelighetsfølelsen bruset igjennom kroppen min idet jeg satte meg opp. Hele kroppet kriblet av glede, og jeg klarte ikke stoppe å smile. Haha, jeg var såå innmari glad.

Det er faktisk Mina sin ide! Hun har fått seg jobb som ridelærer et par ganger i uken og mente at vi kunne ta oss en ridetur når vi ville. Jeg hang meg selvfølgelig på da jeg hørte ordet hest streife gjennom luften. Så jeg fikk en islandshest med navnt Ketil! Haha, herregud så søt.

Jeg har ledd så godt av dette bilde her. Før i tiden var det å se bra ut på hesteryggen en viktig faktor for meg. Jeg hadde matchende klær og utstyr til hesten min, og når jeg ser dette ler jeg så det gjør vondt i magen. Hahaha, jeg ser ut som en liten 10 åring som skal ut på tur for første gang. Hahah, stooor kontrast fra forrige innlegg.

Det var rett og slett helt fantastisk. Så må jeg få lov å takke alle dere som har overrøst meg med fantaaaastiske kommentarer i det siste. Jeg har sittet å lest igjennom alt dere har skrevet og er helt målløs. Jeg blir helt seriøst satt ut av alt dere skriver. Dere er virkelig helt fantastiske, og bare det at dere klarer å skrive noe sånt til et annet menneske gjør meg ordentlig rørt. Jeg vet ikke om jeg hadde klart å ta nok tak i meg selv til å klare det selv. Så vet dere hva? ALL respekt til dere. Jeg er forferdelig stolt.

-A9

8 Responses to Drømmedag

  1. Hei Anniken 🙂 Det så ut som en veldig fin dag! Jeg vil bare si til deg at du er så inspirerende! Jeg kjenner meg igjen i noe av det du skriver, og må si det er så bra at du kom deg litt vekk fra Drammen. Jeg er selv fra Drammen, og årene på videregående der var de verste i mitt liv. Så dårlig miljø, mennesker som spredde falske rykter og gjorde livet helt forferdelig. Det som holdt meg oppe var familie og noen få gode mennesker. Jeg var så langt nede.. Men så kom jeg meg vekk, og møtte herlige mennesker som aksepterte meg for den jeg var! og nå sitter jeg her og leser bloggen din og er så glad for at du er på bedringens vei. Du har oppnådd så mye i mine øyne, og virker som en utrolig spesiell person som faktisk har dybde i seg. Stå på, lykke til, det blir bedre!! 😀 Stor klem!

  2. Dette innlegget fikk meg til å smile! Kjenner igjen gleden og den er helt fantastisk. Savner å oppleve hester på nærthold og ri selv, dette var jo livet mitt fra jeg var 9 – 17, med ni hester utenfor husdøren, egen stall, masse turridning og konkurranseridning. Savn <3

    Tusen takk for sist forresten, var hyggelig å se deg igjen og jeg håper det ikke blir lenge til neste gang! Klem

  3. Åh så utrolig gøy!! Jeg ridde hest når jeg var mindre jeg og, men aldri nå lengre. Noe som er veldig trist egentlig, det er jo så gøy og koselig 😀

    Håper du fortsatt får en fin dag! Du fortjener alt godt, Anniken!

  4. Hvis det hjelper ser det mye bedre å se «sånn ut» når man driver med noe, hest, løping, trening, ski, you name it. Det viser at det er idretten som betyr noe, ikke det matrielle rundt 🙂

Leave a reply