Jeg lo av venniner som sa det, jeg lo av familie som sa det og jeg lo av meg selv som i det hele tatt tenkte tanken. «En dag våknet jeg og fikk nok, jeg var frisk» Den setningen fascinerte meg mer enn alt annet. Jeg husker jeg så på den personen som frisk fra start en, haha hvordan kan man si noe sånt om man virkelig har hatt det vondt? Sannheten nå, som flere andre er at det er en grunn for at det går igjen i menneskers samtaler og tekster. For jeg vet ikke hvordan alt bare snudde, det bare gjorde det. Det bare gikk over. Det bare slapp ordentlig tak, eller, iallefall mer tak enn noengang. Jeg svimler og snubler litt i min egen atmosfære om dagen. En uvant og vinglete følelse som er god. Jeg har kommet så langt at jeg nesten har lyst til å klappe meg selv på skulderen. Så tenker jeg på dere. Alle dere som har skrevet gråtkvalte kommentarer om at dere forstår og til dere som gir så støttende ord at man ikke skulle trodd det hele var menneskelig. Jeg bukker i støvet for dere. Dere som støtter en vilt fremmed person dere føler dere kjenner. Vel, jeg føler jeg kjenner dere også. 

T-skjorte: Gina Tricot / Skjørt: HER / Sko: Bianco / Clutch: Topshop / Solbriller: HER

-A9

33 Responses to Smilet er ekte igjen

 1. Kjære verden, så vakker du er! Jeg er så glad for at du er på bena igjen, du fortjener kun det beste!

 2. Hei!:-) Jeg lurte på hvordan gjør du det i russetiden med tanke på at du ikke liker store folkemengder?

 3. Jeg tar virkelig av meg hatten for deg anniken! du er virkelig et forbilde! du skriver så bra, omtrent hvert innlegg du skriver treffer meg i hjertet, stå på!

 4. Jeg må bare få dette ut. Du aner ikke hvor fantastisk du er, utseende ditt er sykt fint og jeg beudrer hvordan du har komme så langt vidre i livet med tanke på den tunge tiden du har hatt. Jeg har sikkert sett den siste spørsmålsrunden din 5 ganger nå og jeg klarer ikke slutte å se på den, du er sykt flink til å svare for deg og det som kommer ut av munnen din betyr og gir faktisk veldig mye mening. Jeg håper du ser hvor fantastisk du er selv fordi jeg kan sitte å gråter over hvor perfekt du er, hvor sterk du er og hvor fin du er. Jeg beundrer deg på så mange måter, du inpirerer meg veldig. ❤️

 5. Å, Anniken! Det er fantastisk å høre at smilet er ekte igjen:) du er en fantastisk person, stå på!

 6. Å anniken, haha jeg er tom for ord.

  du virker så sunn, godhjertet og ikke minst sterk. Det stråler av deg, forbilde til tusen!

 7. Haha jeg måtte le litt når jeg fant ut at det var en clutch du hadde i hånden. Den var kjempekul da! Og du er btw helt sykt pen, og skriver en utrolig bra blogg!

 8. Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer på blogger, egentlig aldri. Men nå tenkte jeg at det var på tide, for gud, for en person du virkelig er. Du er virkelig en person som fortjener klapp på skulderen. Jeg tror ikke jeg kan få sagt det nok, hvor utrolig sterk og inspirerende du egentlig er. Jeg leser omtrent alle bloggene på topplisten. Og alle bloggere har jo problemer de blogger om. Jeg har lest bloggen din i mange år, og før så jeg bare på deg som ei vanlig jente med en rosablogg. Men etter å virkelig ha skrevet de innleggene du har gjort i det siste, har dette forandret synet mitt på deg. Jeg har aldri lest et så personlig innlegg som du skrev for noen dager siden om depresjon på en blogg før. Hadde jeg kjent deg og hadde hatt muligheten til å snakke med deg, så skulle du ha fått hørt det. Hvor fantasisk du egentlig er, og hvor tøff du er som tørr og stå frem som du gjør. Er det en person som ikke kan få høre nok hvor utrolig sterk du egentlig er, så er det deg. Jeg har ikke ord for hvor mye inspirasjon jeg finner i deg, på alle måter. Så Anniken, jeg har aldri sett makan til ei så sterk jente som du er.

 9. Anniken, du er kanskje en fremmed, men det du skriver er så nært for veldig mange. Du viser at ingen er perfekte, og at det er greit å ha det vanskelig 🙂

 10. Jeg er imponert over hva du har klart, du har vært sterk og overbevist at ingenting kan knekke deg! Det er fantastisk å høre at du smiler ekte igjen og at du endelig kan slappe av ❤️ Du fortjener dette mer enn noe annet, håper det fortsetter i lang lang evighet! Du er så sykt fin stil, og hele deg er så utrolig perfekt

 11. Kan du vær så snill lage et innlegg hvor du skriver «wants» fra Victoria’s secret etter sånne butikker. Skal til London og ELSKER stilen din.

 12. Det er så godt å se deg smile på ekte igjen! Det fortjener du, virkelig. Ønsker deg alt godt i fremtiden for du er en utrolig fantastisk person!

 13. jeg skal innrømme at jeg sjeldent skriver kommentarer på blogger. men i dag er et unntak. Du er så utrolig sterk, jeg skjønner ikke at du klarer det. Jeg sitter her nå, begravd i skolearbeid, jobb og treninger og håper jeg en dag vil klare å tenke den setningen selv. Våkne og bare tenke: nå er alt bra. Merkelig hvordan jeg kjenner meg igjen i alt du skriver, er så mye som jeg kunne skrevet selv. Du inspirerer meg så til å holde hodet oppe og tenke at det vil gå over, det vil bli bra igjen, selv når jeg ikke klarer å tenke positivt på en eneste måte. Er blitt så jeg er vant til tanken om at sånn jeg har det nå, sånn kommer jeg til å ha det hele livet, men det vil jeg ikke. Jeg klarer ikke det. Det kommer ikke til å fungere.

  Jeg håper virkelig du holder deg frisk, Anniken! og at jeg snart blir frisk og glad selv.. du er så bra Anniken, husk det

Leave a reply