» Jeg skulle ønske jeg kunne rømme, hoppe ut av ett vindu og sette meg inn i en bil. Jeg skulle ønske den som kjørte kunne holde kjeft, at alt var helt stille. Jeg skulle ønske det regnet også, masse faktisk. Gjerne kveld, bekkmørkt i høstregnet på vei bort. Bort fra alt. Bare en liten stund, bare litt. La meg få en pause nå, la det bli litt stille, la meg få puste iallefall. Det skulle vært helt stille i bilen, mens jeg så på at regnet falt og smalt i ruta. Alle regndryppene som omringet bilen. Så skulle jeg sett ut, sett på alt som forsvant. Forsvant bak meg, bare for en liten stund. Deretter ta turen hjem, hjem igjen til sengen. Lagt meg, følt at jeg slappet av, følt at den turen i bilen var som å stå oppe på ett fjell å skrike. Så skulle jeg sovet godt.« 

 unnskyld

kanskje imorgen blir bedre.

-A9

36 Responses to Drømmeland

 1. kan jeg være med deg på den turen? trenger det selv.. faren min bor 40 mil unna her, pleier å dra til han når jeg har det dårlig. når jeg kommer tilbake en uke eller to senere, er det som om det er et nytt liv, alt føles herlig.

  det kommer til å bli bedre, det lover jeg. er så fint at en blogger på topplista faktisk skriver sånne innlegg og ikke bare om hvor fint livet dems er, derfor liker jeg deg så utrolig godt ❤ husk på det 🙂

 2. Huff, er ikke kjekt å ha det slik, men det positive er at det går over. Håper humøret og formen kommer seg og at du får en fin uke! Det fortjener du og alle andre 🙂 Du virker som en utrolig snill og omsorgsfull person ut fra bloggen og du fortjener et smil om munnen! 🙂 Stå på! Du er flink!

 3. Det et så utrolig bra at du skriver om sånne ting, og ikke bare alt det «perfekte». Det er derfor bloggen din er min favoritt:) stå på! Du er herlig og sterk 🙂 skulle ønske jeg var som deg jeg Anniken

 4. Kjære søte Anniken! Du er så bra.. Jeg kjenner meg igjen i det du skriver, og selvom det ikke alltid føles sånn, så ordner det seg alltid! Jeg har lest bloggen din i snart et halvt år, og dette er faktisk første komentar jeg skriver her.. Jeg tenkte jeg skulle prøve å skrive en komentar som kankjse muntrer deg opp litt, får deg i bedre humør og får deg til å forstå hvilket godt menneske du er. Jeg kjenner deg ikke, men ut i fra hvordan jeg kjenner deg fra bloggen, er du en utrolig sterk jente, med et stort hjertet! Du har sikkert fått drøssevis i slike komentarer som dette før, av folk som prøver å få deg bedre, men jeg håper du virkelig legger merke til meg. Jeg ser opp til deg, Anniken. Du har en utorlig flott stil, har utsendet mange bare drømmer om, og en personlighet en bare smelter av. Du er vakkert menneske. Både på innsiden og utsiden! Jeg føler meg deg hver gang du skriver slike innlegg, om at du føler deg nedenfor og alene. Du er så god! Jeg smiler av å se de nye bildene du legger ut på instagram, og bloggen, og gleder meg til å skru på pcen for å se om du har postet et nytt innlegg! Håper denne komentaren fikk deg i bedre humør! Du skal vite at jeg bryr meg om deg, selvom jeg » bare » er en leser. Mange klemmer fra meg.

 5. Takk. Takk for at du setter ord på følsen jeg så lenge har prøvd å sette ord på. Takk for at du viser at selv de mest suksessfulle og herligste menneskene kan føle nedgang og bortkommehent. Takk.

 6. Forstår deg såå godt. Men jeg lurer på en ting, eer du god på skolen, har du mange venner, god familie? Har liksom alltid sett på deg som perfekt, god på skolen, perfekt utsende, og DEN personligheta! jeg tror du har mange muligheter, om du prøver å se litt mer positivt på ting. veit det er vanskelig, men du kan jo prøve<3 jeg er også slik at jeg alltid blir litt mer «deppa» på denne tida av året, men prøver så godt jeg kan.

 7. Herregud, jeg tror jeg elsker disse innleggene dine. Takk. Takk for at du skriver akkurat det du føler. Tusen, tusen takk. Jeg blir så glad, trist, inspirert, imponert. Du hadde vært en skikkelig herlig jente å bli kjent med, og jeg han med hånden på hjeret si at du er min favorittblogger. Du setter ord på ting det ikke skulle vært mulig å sette ord på. Du skriver som en helt, du skriver så dypt, så fint…så bra.

  Igjen, tusen takk

  <3

 8. hei! 🙂 jeg synes det er så bra at du skriver om slike ting også på bloggen og ikke bare «perfekt liv» ting .. Jeg kjenner meg så igjen i det du skriver! Noen ganger er man bare lei og redd og vet ikke hvorfor… Man bare blir det liksom. Jeg er en person som stresser veldig mye og klarer ikke helt å blii kvitt det. Plutselig får du helt angst ut av ingenting! Det som ihvertfall har hjulpet meg mange ganger er å sette meg ned puste rolig ut og prøve å finne ut hva jeg er redd eller lei meg for også deretter prøve å elimenere problemet/problemene.

  Håper det går bra med deg og trust me you are not the only one<3

 9. Hva heter sangen?

  Du er så fantastisk Anniken. Jeg beundrer deg. Du gir så mye av deg selv, jeg kunne ønske jeg var så vakker og betydningsfull som deg

 10. Elsker å lese om sånt. Hverfall i en periode som dette, det er mørkt, trist og høst.. Alltid en tid på året hvor humøret blir snudd opp ned på! Det er så deilig å få bekreftet at man ikke er alene:) Jeg har dager som er bra og som er dårlige, i det siste har det vært mange dårlige og jeg klarer ikke finne ut hvorfor.. Det å ikke vite hva som plager en er garantert det verste for da vet du ikke hva du skal gjøre med det heller, men en ting man vet er at det går over:) Og det er en deilig følelse.

 11. Gud, det du skrev der kunne jeg likegodt skrevet selv! Jeg kjenner meg så utrolig godt igjen. Akkurat sånn har jeg også det. Vil også bare bort fra alt, helt alene og få ut alt.

  Jeg blir på en måte glad for at du skriver sånne innlegg som dette, og det er fordi jeg vet at jeg ikke er alene om å føle slike ting.

  Men du skal vite at du virker som en modig jente, som tørr å skrive akkurat det du føler til masse folk du ikke kjenner. Det skal du ha respekt for.

  Du er også utroolig pen herregud!

  Hilseen en som føler seg slik det du gjør!

 12. ta turen ut, det hjelper, ta hesten eller sykkelen og stikk av litt, du orker det egentlig ikke men ikke tenk på det, bare gjør det, gjør det nå med engang

 13. Åh, Anniken. Jeg har fulgt livet ditt på denne bloggen i over et år og har aldri kommentert noe her før, men du har alltid vært en av mine favorittbloggere nettopp fordi du tør å dele negative sider og vonde følelser, ikke bare alt det gode. Vonde ting skjer hele tiden, vonde følelser, følelsen av tomhet. Bare husk at tiden stopper aldri opp, den går hele tiden. Livet går fremover og ting blir bedre. Men det er alltid lov å legge seg i sengen, stirre i taket, sette på favorittspillelisten og bare -være-. Du er fantastisk Anniken.

 14. Det er greit å vite at ikke alle topp bloggere later som de lever det perfekte liv… Øverste ruten beskriver hverdagen min til punkt og prikke! Jeg liker veldig godt bloggen din, håper alt fikser seg og du får tatt den bilturen!!

 15. Jeg føler sånn jeg også nå!

  Det er så mye stress med skole nå, familien min, planer fremover, venner som er skikkelig falske, gutten jeg var sammen med er med noen andre og alt mulig som kunne gått galt – gikk galt.

  Det eneste jeg har gjort er å akseptere situasjonen, for ting blir bedre. Det man bekymrer seg over nå eller om man ikke har det så bra, så endrer det seg. Bare se fremover mot noe og vær med personer som får deg glad.

Leave a reply