DU ER IKKE PEN NOK ANNIKEN..Jeg har alltid vært forsiktig med hvordan jeg fremstiller meg for dere. Eller vet dere hva? Nå juger jeg. Jeg tenker ikke på så mye annet enn å være meg selv. Jeg forteller dere ganske mye som foregår mitt liv som dere kan bruke mot meg. Som at jeg har to forskjellige ører, en haug med hår på armene eller bare om en følelsesladd kveld på jenterommet. Jeg redigerer ikke bildene mine mer enn kontraster, skarphet og lys etter de er tatt med et speilrefleks kamera. Jeg lar dere se ruglete hud og urenheter om de finnes der og da. Likevel fikk jeg en kommentar her om dagen som satte seg litt dypere enn jeg hadde trodd. Heldigvis har jeg nok selvinnsikt til å ta meg selv på sånt. Jeg er svært observant av meg, og får med meg når jeg tråkker feil..

«Jeg sluttet å følge Annijor, rett og slett fordi hun er mye styggere på snap enn hun er på bloggen»

Jeg tåler at mennesker kaller meg stygg. Men at en person virkelig velger å slutte å følge meg pga av mitt utseende, tross personlighet eller historie er noe annet. Det er en kamel hardere å svelge enn de andre. Reaksjonen min på dette var latterlig, eller kanskje bare helt menneskelig? Jeg reiste meg, tok strikken ut av håret og gikk mot vinduet for å få et bedre lys. Jeg prøvde å ta et fint bilde av meg selv sånn at jeg kunne legge det ut på snap. Jeg som har vært sliten, hatt forferdelige kviseutbrudd og følt meg ufresh den siste måneden prøvde å ta et fint bilde av meg selv så ingen fler skulle tenke slik. Ha.. Jeg fikk det forresten ikke til hvis noen lurte. Jeg fikk det fader ikke til. Alt jeg så var bare et menneske som kanskje ikke var lik i virkeligheten. Senere dro jeg på kino med hette på hodet. Jeg var redd for at noen skulle se meg å tenke at jeg var styggere i virkeligheten enn på bloggen. Det har vært en liten frykt jeg har hatt lenge. At noen en dag skulle se meg og si noe sånt. For det er jeg faktisk genuint redd for. Det er kanskje også derfor jeg ikke redigerer meg selv til jordas indre og opp igjen. Men jeg fikk den slengt i tryne likevel.

DU ER IKKE PEN NOK ANNIKEN..

Hm.. Patetisk, ikke sant? Vi har det så godt her i Norge at jenters største frykt er å ikke være penest. Vår største frykt er å gå forbi en jente som er penere enn oss, og gud forby om en på vorset ser bedre ut enn deg. Vi har det så godt vi, at alt vi kan gjøre er å se på oss selv i speilet for å finne en liten feil. En kompis av meg pekte på en bygning her om dagen og irriterte seg over det hele fordi den tok bort utsikten hans. Jeg somlet forsiktig på telefonen min mens jeg svarte han at han hadde irritert seg over noe annet om den ikke hadde vært der uansett. Man finner alltid noe. Det er alltid noe. Så slitsomt? Så forferdelig slitsomt? Eller liker vi å ha det slik fordi ingen stopper oss. Tullball. Det hele er bare et stort virrvarr av bullshit. For vet dere hva? Noen ganger har jeg kviser, sikkel rundt ansiktet og håret i en stor rufsete dott. Jeg kan filme meg selv i forferdelige vinkler fordi jeg ikke gidder å være den perfekte idioten som skal vise dere hvordan dere BURDE ha sett ut en lørdags morgen foran speilet deres på badet. Bloggen min er inspirasjon til dere, og ikke minst meg selv. Det er min profesjonelle side og min tankefulle. Men Snapchat? Det er min humor, min useriøse, barnslige og til tider ekle side. Jeg er ikke et perfekt lite vesen uten feil. Tvert i mot har jeg flere enn de fleste. Alle bare synes ikke like godt. Jeg sliter så innmari mye med så mye annet dere kunne takket gud for at dere selv ikke gjorde. Alle har sitt. Så jeg skal gi dere et lite tips i sommer, som kanskje nesten er på kanten av slemt, men jeg gidder ikke gi dere den fjollete setningen at alle er perfekte. Den funker ikke på meg. Så neste gang du ligger på en strand, varm, klam og litt usikker på om bikinien sitter riktig alle steder? Se deg rundt og for en gangs skyld ikke legg merke til alle de «perfekte» menneskene som går rundt langs strandkanten. Prøv å finn det menneske som ligger på stranden å koser seg tross flesk, cellulitter, hår på bena eller en forferdelig strandhatt og si til deg selv «Takk gud for at det der ikke er meg». 

«Perfekt er bare et ord laget av et menneske»

DU ER IKKE PEN NOK ANNIKEN..

55 Responses to DU ER IKKE PEN NOK ANNIKEN..

 1. Hyller deg Anniken! WOW, du er bra, så KNALL bra! Du sitter virkelig ord på dette! Årh, nå ble jeg virkelig GLAD! TAKK!

 2. Synes du har flere gode poenger, Anniken. Du påpeker det mange i dagens samfunn ser på som store «problemer» og at du ikke alltid ser bra ut (noe som for meg er en selvfølge, men kanskje ikke for andre. Ingen ser ut som Beyonce når de står opp etter en natt med 4 timers søvn). Noe jeg allikevel tenker er at du ser pen ut selv på disse bildene. Du er vakker uansett Anniken, embrace it❤️

 3. Kjære Anniken.

  Jeg ler når bloggere sier at de elsker leserne sine, og ikke bryr seg om pengene, men likevell bruker clickbait for å få seg selv opp på toppen og tjene penger. Du skjønner vell hva jeg mener, og har vell den samme tankegangen selv. Så thank fucking god for at du er en av de som ikke bruker clickbait. Vet at du alltid har noe personlig og ekte på lur. Det gjør deg til en så stor og mektig kvinne. Du er den bloggeren som faktisk får meg til å tro på menneskeheten og ikke minst meg selv. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg så innmari skulle ønske at minst 4 på blogg.no sin toppliste bare er der for enten paradise hotel sin skyld eller clickbait. Hvor overskriften heter «jeg skal bli mamma» men innholdet handler om at man har sett en film og ønsker å bli mamma etter filmen». altså jesus. De er kanskje fine også, men det er etter 10 forskjellige filtre, tannbleking, operasjoner og ett tonn med sminke. Du derimot, du ser faktisk helt fantastisk ut uten sminke. du er en kvinne, now embrace it. Det er ikke utseendet som teller når det kommer til syvende og sist. det har jeg nettopp nevnt her i denne kommentaren. Kanskje isabel raad og anna rassmussen er fine, men bloggene er dritt. Innlegene har ikke noe sammenheng med overskriftene. Det er alt for private ting som blir skrevet. Det er der du kommer inn. du skiller mellom PERSONLIG og privat. Du driver heller ikke med clickbait og det er så fantastisk. Så fantastisk at du har klart å holde bloggen din så ufattelig langt oppe med lite reklame og så og si null clickbait. Dette blir en veldig hatfull kommentar mot andre bloggere. Men ville bare fram til at utseendet har faktisk ikke en dritt å si. Det er det du skriver som fanger leserne. Det er du anniken som har faste lesere. Det er du som er ett godt forbilde. Så jeg syns at du heller burde høre på det jeg sier nå, selvom du ikke vet hvem jeg er (uansett hvor creepy det hørtes ut). Du er rå, du er ekte – du er vakker både med og uten sminke, både med og uten filter, både med og uten den perfekte selfien. Du er fin – nettopp fordi personligheten din gjør deg det.

  Hadde likt deg uansett om du var 100 kilo og hadde potteklipp og streng. For du er så jævlig ekte. Håper dette var en liten boost for deg.

 4. Jeg må bare si at du faktisk er like pen på bilder som i virkeligheten! Møtte deg på the boX på fredag og ble nesten satt ut! Digger deg!

 5. La meg få sitte i tankerommet i hode ditt! Du inspirerer sånn og hjelper meg sånn til å tenke over ting som ikke er så A4. Du hjelper meg også til å forstå mer, en fantastisk pike det er du virkelig! Håper du kan lage flere videoer der du bare prater om alt som er og ikke er som i videoen «Tankekaos og rødvin»

 6. Eneste grunnen til at jeg følger deg på snap er fordi du er så åpen og ærlig der. Du legger ut bilder slik ting er i stedet for å gjøre det «bloggete» og det digger jeg, fordi da vet jeg at du er genuin på snappene dine. Har aldri vært den typen som tar ‘seriøse’ snaps av meg selv, det blir så kleint og overfladisk? Å kunne sende bilder av meg selv med dobbelthake eller kviser uten filter er avslappet og viser at man ikke bryr seg om hva andre syntes om en: og om man har den holdningen i hodet når man tar snaps; «bryr meg ikke», så forsvinner all bekymringer om å se flott ut for mennesker som ikke bryr seg. Fordi de aller fleste bryr seg virkelig ikke om dine ‘flaws’. I hvert fall ikke de som bryr seg om deg ogvice versa. For det er de som ser deg med andre øyne. De som ser personligheten din. Utstrålingen. Sjarmen. Hele deg. #RantOver

 7. Jeg elsket ærligheten din og jeg synes det er skuffende trist at folk går ut mot personer som viser sitt virkelige jeg. Jeg likte spesielt hvor du sier at vi er mer redde for hvordan vi ser ut, for det er sånn vi lever nå. Vi sammenligner oss alt for mye med andre istedenfor å fokusere på det positive med oss selv. Jeg ser opp til deg på grunn av nettop det at du kan være deg selv med en dyp sjel, men samtidig et smilende smil om munnen. Du snakker om ting som gjør deg glad, men også om ting som sårer deg. Stå på Anniken, du vet at det mange der ute som er på din side og som heier på deg. Det som er vakkert er at man kan vise sider av seg selv som ikke er «perfekte». Du er en vakker ung kvinne uansett ❤️❤️❤️❤️

 8. Jeg digger bloggen din, men helt ærlig så synes jeg at du er ganske overlegen på Snapchat..så jeg har sluttet å følge deg på Snap, og mer på bloggen. Men utifra hvordan jeg oppfatter deg via Snap som overlegen, så har det påvirket hvordan jeg ser deg nå på deg på bloggen. Jeg klarer ikke å se den Annijor jeg gjorde før jeg la deg til på Snap, fordi jeg vet at du er ganske overlegen pga. din oppførsel på Snap.

  Ser jo at du sier det er dine barnslige, ekle ++ sider, MEN det er utifra hvordan du viser de sidene av deg som er sanne som gjør deg overlegen.

  Du stråler, du er pen, du inspirerer. Har ikke sett deg i virkeligheten, men utifra alle dine insta bilder, snap og blogg – du er pen uansett hva. Du klarer ikke å bli stygg :p

 9. Å, Anniken – du e bare så god,
  og eg ser opp til deg at du tørr å ta opp slike ting..

  Eg er snart 32 år men eg leser likevel bloggen din,
  og har fulgt deg siden starten. Eg har blogga siden eg var 15,
  det begynte med tekster, fortsatte med mote, og no er det bare litt av kvert –
  men derfor har eg vært i denne blogg-verdenen og snappa opp fine deg 🙂

  Eg syns du e så fin, så herlig og morsom,
  og ikkje minst ein så inspirerende person når det kjem til mote og stil –
  keep up all the good work 🙂
  Digger deg!
  Og du er ikkje bare fin, du er VAKKER.

 10. Haha, jeg liker deg nesten bedre på snapchat jeg! Der er du deg selv 100%, du viser humor, du ler, du bryr deg ikke om du ikke har på sminke der og da eller om du har noen kviser her og der, og det ser ikke så ille ut engang når du filmer deg fra en sånn vinkel der dobbelthaka kommer frem og de fleste andre blir rævstygge, haha… Men jeg digger det, jeg. Hadde jeg bare hatt den selvsikkerheten til å gjøre det selv as så hadde jeg faen gjort det. Men du er faktisk både nydelig og vakker, både på bloggen, på instagram og snapchat (ja, faktisk). Har aldri sett deg i virkeligheten men vedder på at du er like pen der som på bilder, for hva er annerledes liksom? haha. Gjør akkurat det samme du har gjort til nå, det skader verken deg eller noen andre:) (isåfall er de jealous as fuuuuuk)

 11. Det at du viser den andre hverdagslige siden av deg selv på snapshat, gav meg bare enda mer respekt for deg!
  Elsker å se storyene dine, du legger ut ting som ikke jeg gjør en gang, og det er det respekt i! For jeg har sørenmeg ikke mange tusen lesere som sitter å analyserer… DU ER BARE RÅ!
  (og selvom du sikkert har hørt det veldig mange ganger før, så er du bare utrolig vakker, både uten sminke og i chilleklær. Ikke la noen fortelle deg noe annet.) og en ting til… måten du skriver på, fantastisk! Du har virkelig et talent! Gleder meg til å lese en bok av deg i fremtiden!

 12. Du får det sagt hver gang du Anniken! Jeg hyller deg til månen og tilbake! Du er knallrå, etter at jeg adder deg på snapchat bare for å få et innblikk i hverdagen din litt mer personlig digger jeg deg bare enda mer! Blir faktisk såå inspirert av deg at jeg har tatt meg i å legge ut like mystoryer av meg og mine venninner fordi jeg ønsker å bry meg like «lite» som deg! Du har en helt fantstisk morsom peso lighet og jeg øsnker du ikke forandrer på det! Forsett me de herlige storyene, tekstene og bloggingen som du gjør! Er det rart du har følgere og lesere? Se på deg selv jente! Digger deg! Xoxo – thea

 13. Jeg har ikke sett deg i virkeligheten, men jeg så deg på teenage boss, jeg har sett videoer av deg her inne og jeg har sett mange bilder.
  Du ER pen. Når jeg var på tv syns jeg at jeg ble mye styggere enn jeg er i virkeligheten, så hvis du er penere på ekte enn du var på teenage boss – well, da er du ikke bare pen, men veldig pen.

  <3 uansett så er hovedgrunnen til at du er den eneste bloggeren jeg leser bloggen til fordi du betyr noe. du skriver ting som betyr noe. du har en stemme og du bruker den.

  Tullefolk

 14. Må bare si at dette var sykt ironisk å lese, spesielt akkurat nå, med tanke på hva som ble nevnt på jentekvelden jeg var på i stad. Jeg skal fortelle. Ei venninne av meg var på Summerburst i Stockholm, ei annen venninne fortalte at hun følte hun så Summerburst over hele snapchat-feeden, jeg sa at hos meg var det bare denne venninnen av oss som var der pluss deg, «annijor». Venninnen min med Summerburst over hele feeden sa «mhm, hun er så pen», jeg sier «ja, sykt pen». For det er du, og da mener jeg ikke sånn når du har sminket deg og tatt bilder til bloggen og håret er nyfikset osv. (Selv om du så klart er gorgeous da òg). Jeg mener nettopp de små bildene/klippene på snapchat der du bare er helt «uredigert», helt «naturlig» liksom. Vet ikke hva annet jeg kan kalle det enn at du er veldig natur vakker 🙂 Føler du fortjener å høre det òg.

 15. Hyller deg og dette. Elsker å følge deg på snap, elsker at du viser dine menneskelige sider, og du er vakker på alle mulige måter. BÅDE på blogg og snap, bare på forskjellige måter 🙂

 16. words anniken. words. Elsker deg ass. Stå på som du gjør, og hu dær som skrev den kommentaren!? nesten morsomt. Du er den vakreste jeg vet, jeg blir faktisk helt satt ut av hvor utrolig vakker du er på snap, på bilder, på video og på tv. Du er slående vakker.

 17. Hvem er egentlig denne personen som alle strever etter å bli? Hvem er den perfekte? Sirkelen er så ond at jeg blir fysisk kvalm. Jeg skal ikke si at jeg driter i kroppspress, for det er noe jeg tror ligger i oss alle, men jeg er voksen nok til å skjønne at det finnes viktigere ting i livet. Den følelsen jeg får når tantebarnet mitt gir meg en klem, den er så mye sterkere enn følelsen av at en annen person ikke liker å se cellulittene mine på stranda.

  Og Anniken? Du er pen nok, uten at jeg vet hva definisjonen på «pen nok» er i andres øyne. Du er ekte, du er flott, du er godhjerta og du er deg selv. Takk for at du er et forbilde, et forbilde jeg håper mange vil ta mye lære av!

  For folkens, de strekkmerkene du har på rumpa vet du? Du er ikke alene om dem. Jeg har dem også. På rumpa, på lårene, på magen og på armene. Klarer jeg å slappe av på stranda? Jada 🙂

  Vi er trangsynte. Vi ser det vi ønsker å se. Mennesker kommer i mange fasonger, og det at vi tror på en stereotype er så sinnsykt farlig! Vær deg selv, og ta livet med en klype salt. Du er fin, og jeg liker deg uansett hva du ser i speilet 🙂

 18. Jeg kommenterer sjeldent blogger – men du inspirerer, og er så utrolig bra at du skriver og viser dette i det «overfladiske» nettsamfunnet vi har i dag. Du er vakker

 19. Hei Anniken! Når jeg leste gjennom innlegget ditt nå, så fikk bare så lyst til å skrive til deg! Vil først bare si at første gang jeg så deg var gjennom disse «outfit bildene dine» på insta og tenkte først og fremst «åh hun har bra stil, men gud så vakker! Så var du med i sweatshop og jeg visste egentlig ikke at du var den samme jenten. Jeg så vell første episoden ferdig før jeg begynte å gjenkjenne hvem du var! Skjønnhet og all denne strevelsen etter å være perfekt er fristende, for alle vil jo fremstilles som den perfekte utgaven av seg selv. Men vil bare at du skal vite at når jeg så deg i serien så tenkte jeg»wow!! For en jente! Både utrolig vakker, men samtidlig så hadde du mange fine egenskaper. Så jeg la deg til på snap og begynte å lese bloggen din! Du er ett ideal for mange, og det er mange grunner til det! Du har fantastiske fine øyne, ett sjarmerende smil, døøødsfint hår og hele deg utstråler glede og snillhet! Alt handler om sjarm og det har du i fleng! Selv når du sitter på snap og bare gir faen og virkelig er deg selv med tidenes mongo humor så er du fortsatt utrolig pen og ikke minst morsom! Jeg er nok ikke den eneste som mener dette, og det vil jeg du skal ta til deg! Personligheten din og utståling din veier så sykt mye mere og gjør at leserne digger å følge deg! Jeg har aldri kommentert på noen andres blogger enn din, for du er en av få som faktisk holder bloggen din ekte! Kjente meg så igjen i det du skrev, for selvom jeg ikke har flere tusen lesere så har jeg snap og er like redd for at bekjente som ikke har sett meg på 5 år skal tenke; wtf, så jo 10 ganger bedre ut på snap. Da må jeg bare tenke at «jo greit så var jeg dum å sende en selfie fra ett bursdagsselskap hvor jeg hadde brukt 1 time på sminke meg» men jeg turte ikke å sende en sminkefri snap engang ELLER snakke på video fordi stemmen min høres ut som en kråke». Og da ødelegger jeg bare min egen selvtillitt. For hvem er jeg hvis jeg ikke kan vise verden den ekte meg? Da lever man ikke godt. Så siden jeg kom hjem på sommerferie har jeg kun gått uten sminke og driter i hvem jeg møter. For liker de ikke meg for hvem jeg er, så kan de bare ha det så godt. Og huttemætu har jeg fått masse komplimenter om fregnene mine, SOM hadde forsvunnet hvis jeg hadde malt på masse pudder! SÅ KJØR på og vær deg!! Drit i forventninger og drit i de menneskene som gjør at du begynner å tvile på deg selv! Du er en fantastisk og RÅ jente både på innsiden og utsiden! <3 klem fra sørlandsjenta

 20. Synes du startet bra i dette innlegget men ble litt skuffet over avslutningen. Jeg skjønner godt at du blir lei deg og oppgitt over kommentarer som den ovenfor, og det er selvsagt ikke greit at folk slenger ut sånt. Men det er jo litt paradoksalt at du i det ene øyeblikket snakker om at ingen er perfekte, at det er slitsomt å lete etter feil og viktigheten av å være seg selv, for og så avslutte innlegget med at trøsten er at «takk gud» så finnes det i alle fall noen som er styggere. Da snakker du jo plutselig fra samme ståsted som det mennesket som ga deg den kjipe kommentaren, hvor man dømmer noens verdi utifra utseende og dermed føler seg bedre. Jeg trodde hele poenget med innlegget var at vi må slutte å hele tiden lete etter overfladiske feil hos oss selv og andre, og at åpne, barnslige og ekte mennesker er mer interresante enn ‘perfekte’ mennesker.
  <3

  • Emma, jeg er så enig med deg. Syntes innlegget var veldig fint og varmt -helt til avslutningen. Skal altså mennesker som koser seg på stranda, i den kroppen de nå har måtte forholde seg til sånne oppfordringer? Måtte tenke på at «nå er alle glade for at de ikke er meg». Jeg har en annen oppfordring, hva med å glede seg over at man er på en strand og hvor fint det er å se folk kose seg en flott sommerdag. La det være oppmuntring, ikke at du med lettelse kan finne en eller annen du synes du ser bedre ut enn .

 21. Anniken, vi driter i om du er pen eller ikke, det er ikke derfor vi leser bloggen din. Det er fordi du gir oss inspirasjon og fordi du setter tanker i hodet og følelser i hjertet. Du er modig og ærlig. Du tør å sette ord på det mange føler, men ikke sier. Vi kjenner oss igjen i problemene dine og tar til oss refleksjonene dine rundt dem. Og det som er så flott med deg, er at du både har en lidenskap for klær og mote i sin enkle og kunstneriske form, samtidig som du brenner for viktige motesaker som dyremishandling og arbeidernes lønn. Vi beundrer ditt pågangsmot for rettferdig mote. Som både er rettferdig og mote. Det er derfor vi leser bloggen din.

 22. Du er så inspirerende og klok! Du er en jeg virkelig ser opp til. Du er nydelig både uten sminke, med sminke og innvendig.

 23. At noen kan mene noe sånt skjønner jeg ikke, for hver gang jeg ser deg på snap tenker jeg: wow Anniken ser like pen ut uansett om ho ligger med potetgullbollen i fanget og drikker rødvin uten sminke, som hun gjør på de oppspilte bildene på bloggen! Sånn skulle jeg ønske jeg så ut og ❤️

 24. Anniken!! Jeg må bare si det, du er en så stor inspirasjon for meg og veldig mange. Du er så rå, ubeskriveldig pen og fet, jeg bare digger alt du gjør! Bare digger at du kan være deg selv fullt ut. Fortsett med det <3

 25. Ingen mennesker er stygge. Det er kun samfunnet vårt sitt mening om hva som er pent eller stygt som er Stygt! Den personen som har valgt å skrive den setningen til deg, er en som er så formet av samfunnet vårts begrep om hva som er pent eller stygt at bare det sier sitt. Det er mennesker som er så hjernevasket at de kommer ikke til å skjønne hva ekte skjønnhet er. Trist for de går glipp av noe som er større en det overfladiske.

 26. Du er jævla pen uansett. Du er deilig uten sminke liksom? Hallo, drømmedame nr uno.

  Gutt, to-og-tyve

 27. Jeg er hun som ligger på stranden og koser meg tross litt ekstra flesk, cellulitter og hår på bena, og det er en sånn kommentar som din som er både fjollete og ikke minst HELT FEIL. Jeg er faktisk bare helt målløs over at du kunne finne på å skrive noe sånt og publisere det på bloggen din.

  I dag mistet du en følger til. Ikke på grunn av hvordan du ser ut, men på grunn av tingene du skriver.

 28. haha, jeg er helt motsatt jeg. eneste grunnen til at jeg følger deg er nemlig fordi du er så ekte som du er, og ikke bryr deg om hva andre mener! du er nydelig.

 29. Jeg kommenterer aldri blogger. ALDRI. Men dette syns jeg var bra. Rett og slett digg å lese og se noe så ekte. Loved it!

 30. » Prøv å finn det menneske som ligger på stranden å koser seg tross flesk, cellulitter, hår på bena eller en forferdelig strandhatt og si til deg selv «Takk gud for at det der ikke er meg»»

  lol ikke tro at du oppnår selvrespekt ved at du trenger å ha en person som ser styggere nær deg ved at du skal føle deg bra inni. Hva hadde du gjort om du så den styggeste ut av alle sammen i hele jorda? hadde du tatt selvmord eller? patetisk. Hva hadde du gjort om du var den eneste i stranden som så helt utti jordet iforhold til de andre? hadde du begynt å grine og ønsket at du så bedre ut eller? hør a jente, ingenting kommer magisk. You need to work it to get it.

  Den setningen bygger på ego, og undervurderer andre mennesker ved å sette deg opp høyere, du er ikke verdt mye bedre enn hu jenta med flesk.

  Du mangler selvrespekt, eksempel på selvrespekt er at du klarer å respektere deg selv UTEN å måtte trenge å ha andres meninger inn i deg.

 31. Jeg tror sånn helt seriøst, dønn ærlig at du er den peneste jeg vet om. Det er bare ett eller anna spesielt med hele deg, utseende ditt plus personligheten er en unik kombo. Skulle ønske sånne teite kommentarer ikke gikk inn på deg, for du virker så smart og reflektert, jeg vet du er det, og jeg kan forstå at en eller annen gang så er det en kommentar som svir, men det kommer bare fra sjalue jævler uansett.
  Jeg mener også at hun «Nina» over her kan ta seg en bolle. ikke alt er så jævlig bokstaveligtalt ment!!.

 32. Haha, what… For min del er det mer motsatt, elsker at du legger ut slike snapps! Selvironi er viktig! 😀 Godt å se at ikke alt må være «on point» 24/7. Digger det! Og så er du jo helt nydelig da <3

 33. Jeg bruker aldri og kommentere blogg innlegg, rett og slett fordi jeg gidder ikke. Men jeg må bare få sagt det at du er fanme så fin du og du er bare rå, Anniken. Følger deg både her, insta og på snap. LIKE fin uansett du, husk det

 34. Tar av meg hatten for deg! Blir så utrolig glad og ordløs. Håper virkelig du kommer med en bok som bare samler opp alt det som skjer i hodet ditt, for det er helt fantastisk å lese!

 35. Jeg leste hele innlegget fra første til siste ord og jeg er helt enig i at det er tåpelig å slutte og følge noen grunnet deres utseende. Det sier alt om hvor overfladiske mennesker kan være, men det er jo også du med den setningen du skriver avslutningsvis. Rett og slett tankeløst. Og så presterer du å legge skylden på meg når du blir kritisert for det.

 36. WTF er galt med mennesker – hadde folk bare brukt like mye tid på å spre glede – og løfte hverandre opp, så hadde verden vært et bedre sted!
  Kommenterer & leser aldri blogger lenger, men det er ikke så alt for lenge siden jeg oppdaget bloggen din Anniken, og jeg vil bare du skal vite du at du er BRA NOK som du er! You do you boo, for du er RÅ. Som tjuefemåring ser jeg opp til deg, og håper flere av dagens ungdom har like mye ryggrad og bein i nesa som deg! AMEN

  <3

  Ida – fem og tyve

 37. Jeg tror de fleste av oss som følger deg på snap bare digger deg ENDA mer! Det gjør ihverfall jeg, du skriver fantastisk, ser perfekt ut, hår sminke og klær er på topp, men likevel så blir man kjent med en jente som er dritkul og helt normal! Akkurat sånne snapper de fleste kun er tøffe nok til å dele med sine aller beste venner. Kunne ønske jeg var like rå som deg <3 Ha en fin dag!

 38. Du er faen meg den råeste dama jeg vet om! Ja vet jeg er litt sen med denne kommentaren på dette innlegget, men fy fader altså!!
  Alle har positive og negative sider. Noen mennesker er bare ikke klar over at ingen er perfekt, og vil derfor rakke ned på det som de syns er negativt ved en person. Likevel sitter de der selv og har flere negative sider selv….
  Jeg vil bare si det Anniken, og det er ikke sikkert du ser min kommentar en gang, men fy fader du er forbilde materiale. Det jeg ser av deg på snap er den ordentlige rette deg, mens det man ser på bloggen er jo selvfølgelig en litt mer pynta hverdag. For hvilken blogg gidder man å lese om den ikke ser litt ekstra bra ut? Når vi legger ut bilder på eks. insta, så er jo det langt fra slik vi ser ut vær dag…. Jeg vil bare at du aldri i livet skal dra den hetta over hode før du skal på kino igjen! Du er for rå til å gjøre det!

 39. Var enden på dette innlegget tull, eller? Det sier jo imot hele resten av innholdet du har skrevet. Å måle seg selv etter hvordan andre ser ut, hverken du ser det som bra eller dårlig- Er da virkelig ikke måten å få bedre selvtillit på.

  Jeg håper du kommer raskt over tanker som dette, for dem har du virkelig ingen grunn til. Kan ikke skjønne at noen kan mene at du er noe annet enn vakker.

Leave a reply