BLOGGERNE PRESSELANSERING!

I går var det presselanseringen til Bloggerne! God kveld Norge, VG, VGTV, Dagbladet og fler var samlet for å få en liten smakebit på det som blir dette halvårets sesong. Jeg tok også med meg Anders, for trygghetens skyld. Jeg skal ikke si at jeg hater å snakke med pressen, men det er noe med hele bilde. Alle menneskene som skal ha noe informasjon om ditt lille liv. Spørsmål etter spørsmål du ikke vet om du kan si nei til å svare på. Hvem virker jeg som da? Jeg slapp ut et par tårer når jeg kom hjem, jeg var så sliten. Sliten av disse hektiske ukene, og dagene med pause blir til sykdom, snørr og slim. Kroppen får ikke lov å hvile, og på vei hjem fikk jeg antageligvis siste dråpen for dagen. Jeg gikk forbi en kar på vei til bussen, med et stort hvitt ark. «Jeg gir rådgivning». Han ba ikke om penger, dop eller mat. Han ville bare ha noen å snakke med, herregud jeg kjenner tårene presse på igjen. Fra å gå fra noe sånt som jeg var på der, til å gå forbi denne mannen gjorde ikke annet enn vondt. Slike ting du ikke innser før et par timer senere, men som smyger tilbake fra underbevissheten. Faen altså, jeg angret. Angret på at jeg ikke kunne være det sterke menneske som kunne sette seg ned ved siden av han, og slått av en prat. Så lite energi det ville tatt fra meg, og hvor mye det ville gitt han. Hele dette øyeblikket har ikke blitt annet enn anger, og sagte film av menneskers dagligdagse liv. Så skal jeg dra hjem for å så skrive om at jeg angrer meg? At jeg skulle satt meg ned å sagt «Hei» ?. Grusomt. Jeg blir kvalm av meg selv, at jeg i det hele tatt nevner det hele for dere også. Jeg gir aldri nok ros til meg selv, men finner heller grunner til at jeg ikke gjør nok. Nok for miljøet, nok for venner og familie, og nok for det samfunnet jeg lever i. De svake enten det er psykisk eller fysisk. Jeg bruker makten min til mye, og har flere baller i luften enn mange. Men.. Men jeg skulle gjerne gjort enda mer, mye mer. Holdt foredrag om mobbing, hatt en egen podcast om dagligdagse feil, mangler og latter. Men aller helst skulle jeg satt meg ned i dag og brukt noen minutter, om ikke timer på dette menneske. Faen altså. 

.  .  .

33 Responses to DU PÅ GATEHJØRNET..

 1. Hei, jeg husker du skrev om skjelvinger i hendene og kroppen.. jeg har hatt det akkuratt slik og vet hvordan det er. Det viste seg hos meg at stoffskiftet mitt ble ødelagt for noen år siden når jeg spiste alt alt for lite og feil.. Skjelver, fryser osv.. tenkte bare å tipse ☺️

 2. For te nyyydelig par! er dere kjærester eller bare venner?
  blir litt usikker av de siste innleggene dine 🙂 Om dere foreløpig er bare venner, håper jeg dere finner tilbake til hverandre igjen <3

 3. Heier på deg Anniken <3

  Men en helt annen ting. Jeg kommer ikke inn på bloggen din med mobilen. Safari på iPhone.
  Har ikke kommet inn på mange mange uker! Trodde det var tlf min,men prøvde fra samboer sin og det gikk heller ikke 🙁

 4. Hei!
  Ok, dette har jeg tenkt såå mange ganger når jeg ser bilder av Anders. Han ER så lik på Adam i ungdomsserien Eva og Adam! ? Husker jeg fikk med meg mye av den serien når jeg var liten. Ellers synest jeg du Anniken er den mest inspirerende og beste bloggeren! Du skriver så godt og jeg elsker måten du er på. Så avslappet! Jeg må si jeg heier mye på deg og Anders ☺️ Håper dere finner tilbake til hverandre ??

 5. Du er et nydelig menneske Anniken. Bare det at du har de tankene du har er bevis på at du har et stort og varmt hjerte! Prøv å ikke være for streng med deg selv ❤

 6. Er så godt å ha deg tilbake. Beskriver hvordan jeg føler, men som jeg selv ikke klarer sette ord på. Du er topp, heia deg!

 7. Skjønner angeret du føler ovenfor denne mannen. MEN du må huske på dette Anniken, at du gir et så stort antall lesere SÅ mye, hver dag.

 8. Wow, dere har en så vakker soul Connetion. To sårbare kunstnersjeler som prøver å finne trygghet i den vonde, men samtidig fine verden. Av og til er det så Smertefult å elske med hele seg, nettopp fordi sjansen for å miste seg selv også er der. Men den dagen man finner tryggheten i seg selv, og klarer å stå oppreist både i lyse og mørket.
  Det er nettopp da man er klar for å elske, og møte personen på halvveien. Man er ikke lenger redd for å miste seg selv, fordi man har funnet seg selv. Ubetinget,ekte og ærlig.

 9. Hvor ofte kommer bloggerne til å være? Blir det hver dag slik som i vår? Har prøvd å Google men fant ikke ut av det…

  Gleder meg❤️❤️

Leave a reply