TODAY I`M WEARING:

Jakke: HER / Bukser: Zara

 

PÅ DEN ANDRE SIDEN AV BYEN..

Herrejesus disse dagene flyr avgårde. I går laget jeg en vlog til dere, fra mitt lille liv. Skal ikke si lille lenger heller, her går det høyt og lavt. Vloggen eskalerte fra meg som en våt katt, til latter, møter, pakker på døren og innkjøp. For å ikke snakke om litt by titting i Bogstadveien og restaurant besøk. Ble nesten imponert over alt jeg gjør på en liten dag. Haha, overrasket kanskje. Møtet gikk fint, og med et rødvinsglass tidlig på dagen ble alt en stor røre på et punkt. Haha, IKKE lurt med andre ord. Endte opp hjemme igjen, skiftet og deretter ut på tur i Bogstadveien. Hvordan klarte jeg å forklare at denne dagen har vært så hektisk og innholdsrik med det her? Overtrøtt kanskje. Føler jeg allerede har fortalt dere om dagen min i vloggen, så jeg repeterer meg selv. Dere skal få se den så fort jeg har mikset det hele! I dag er det presselansering for Bloggerne, så jeg må få på meg finstasen og komme meg avgårde. Etter dette blir det mer jobb før helgens festligheter. Tenk at Bloggerne starter på Mandag! Jeg er ikke annet enn super spent, har ikke sett noe selv haha. Føler det hele er en evighet siden, og det er alltid en liten oppvekker å se sine egne følelser og tanker. Det er en fin sesong, det vet jeg. Personlig som alltid, og ikke minst får dere se meg i et forhold igjen. Det er kanskje det rareste. Meg med kjæreste, på tv i tillegg? HAHA, har lyst til å grave meg selv ned i sofaen. Dette blir klissete, sårt og ikke minst læringsrikt.

13 Responses to «HUN SOM DRØMMER»

  1. Elsker bildene dine så mye, hadde blitt så glad om du lagde video om hvordan du redigerer instabildene dine!! 😀 klem

  2. Hvilke blogger leser du selv? Sånn helt ærlig?
    Jeg digger bloggen din – og instagramen din forøvrig – og er interessert i å lese blogger som likner din, men finner ingen.

    • hmm, leser svært sjelden blogger… men camillaphil har en ro over det hele, og kanskje….. nei jeg vetta faen haha

  3. Hei Anniken! Jeg elsker den buksa! Men lurer på en ting: har du fiksa lengden på den? For mener jeg prøvde samme tidligere i år i den miste størrelsen, og den var. Så. Lang. Og jeg er over 1.70 altså hehe. Så bare lurte på om det å sy den opp lar seg enkelt gjøre

Leave a reply