English: one blazer – two outfits

GAMMEL BLAZER & EN SAKS

Jeg er en dressjakke person, men helgen findings braket løs var Karianne på besøk med denne oversizede blazeren hun hadde funnet vintage. Det tok meg ikke lang tid før jeg hadde gnåla meg til å få lov til å klippe hele jakken med saks. Så det var det jeg gjorde. Klippet den kort foran og lot lengden bak være. Nå skal det sies at den hadde en dyp splitt på begge sider som gjorde det hele veldig naturlig for meg. LOVE IT! <3

Blazer: vintage - Bukse: Zara - Sko: Balenciaga - Topp: Zara - Veske: Vintage

// I’m a obsessed about suit jackets, but this weekend Karianne was visiting me in Oslo with this oversized blazer she bought vintage. It did not take me long before I was allowed to cut the entire jacket with my own scissor. So that’s what I did – Cut it short in front! //

Jakke: vintage - bukse: storets - t-skjorte: Zara - veske: vintage

4 Responses to EN BLAZER – TO OUTFITS

Leave a reply