IMG_8343IMG_8311fef

· VELKOMMEN VAKRE NOVEMBER ·

Jeg sitter i sofaen min og hører på regnet. Skråtaket i leiligheten har to små vinduer rett fremfor nesetippen min, jeg har aldri sett regnet nå klart før. Kanskje litt på bilruta når jeg kjører, men ikke på denne måten. Så mykt det ser ut, men likevel hardt når det først treffer. At vann egentlig bare fordampes opp, for å så falle ned igjen er en rar ting. Det gjør at jeg føler at jeg lever i en liten boble, syklus, noe som skjer om og om igjen. Jeg kan se skyene også, de beveger seg. Jeg vet ikke om jeg husker den dagen som barn jeg faktisk forstod at skyene, jo de bevegde seg. Hvor lang tid tok det før jeg lot øyene hvile på himmelen i mer enn et par sekunder? Jeg blir egentlig litt svimmel. Svimmel på å se at hverdagen utenfor beveger seg, hjelp. Hvor mye var klokken igjen? 13:07, akkurat tatt en varm dusj og satt meg ned. Kjøleskapet er tomt og jeg har kanskje sovet litt for lenge. Akkurat som i går. På tide å få rumpa ut i det bevegende regnværet. Ah, forresten! Jeg har kjøpt meg regnjakke. Noe jeg heller ikke kan huske at jeg eide siden jeg var kanskje 8? 9? Haha, jeg var i ekstase. Bergen har til og med fått meg til å velge noe annet enn sort. Hvordan skjedde det? Man ser gladere ut i farger. Man gjør faktisk det ♥

.      .      .

// The sloping roof of the apartment has two small windows just above my nose tip, I’ve never seen rain so clear before. Maybe a little on the windshield when I drive my car, but not in this way. So soft it looks, but still hard when it first hit. That water really just evaporated up to then fall down again is a strange thing. It makes me feel like I live in a small bubble, cycle, which occurs over and over again. I can see the clouds as well, they move. I’m not sure I remember the day as a child I actually realized that the cloud moved.. How long did it before I left my resting eyes in the sky for more than a few seconds? I am actually a little dizzy. What is the time? 1:07 p.m., just taken a hot shower and sat down. The fridge is empty and I might have slept a little too long. Just like yesterday. Time to get your ass out in the moving rain. Ah, by the way! I’ve bought myself a raincoat. Something I do not remember that I owned since I was maybe 8? 9? Haha, I was ecstatic. Bergen has even gotten me to choose something other than black. How did it happen? One looks happier in color. That one is true //

13 Responses to EN EKTE GLADLAKS

  1. Når du kjøper jefree star sine liquid lipstick på eBay, kjøper du ekte fra USA da eller sånn fake fra Kina els? Digger bloggen din, og stilen din <33

  2. Hei Anniken!
    På fredag kom jeg hjem etter en tung og jævlig skoletur fra Kambodsja. Drømmen min var å se alle klesfabrikkene og kvinner som hadde jobbet der. Jeg så noe som var verre, jeg så slummen og alle de andre fattige. Jeg så under huden til Kambodsja. Alle de stakkars fattig barna som hoppet på oss, og nektet å slippe da moren ville ha tilbake barnet sitt. Barnet skrek, klamret seg fast etter armene mine, gråt og nektet. Jeg har aldri sett noe så jævlig. Da vi delte ut ris til de fattige familiene så ble jeg så rørt, jeg har ALDRI sett så lykkelige mennesker før. Og de lykkelige barna som gi ga skolesekker til. Jeg har vært forferdelig dårlig og lei meg etter jeg kom hjem. Har så mange inntrykk jeg bare vil dele til verden, og be folk om å please hjelpe til å gjøre en forskjell. Jeg sitter igjen med så vonde minner som ALDRI kommer til å gå ut av hodet mitt, men samtidig så er jeg så takknemlig for all lærdom jeg har fått.

    Jeg vil så sinnsykt hjelpe til. Men jeg aner ikke hvordan. Jeg trenger råd fra deg, godeste Anniken. Du er alltid så flink.
    Hvordan skal jeg klare å gjøre en forskjell?

Leave a reply