48 Responses to SÅNN SER LEILIGHETEN UT (VIDEO)

 1. Wow wow wow! Digger hvor personlig du har gjort det! Stiller du som min interiørrådgiver når jeg skal innrede det nye huset? ???

 2. Wooh, du har selvbiografien til Margit Sandemo! Æh, beste forfatteren i verden!

  Utrolig fint du har det forresten! Elsket det fristedet/hulen med malesaker og bøker 🙂

 3. Hei!
  Du sa en gang for ikke så lenge siden (husker ikke hvor) at du hadde prøvd et vippeserum som du snart skulle skrive om?
  Har du allerede skrevet om dette eller skal du?

  Veldig nysgjerrig… haha

 4. Liker at du har så egen stil? Ikke noe minimalisme og upersonlig! Bare varmt og koselig rett og slett.. Ble inspirert jeg nå?

 5. Hei! Har prøvd å spørre før, men fikk ikke noe svar så prøver igjen. Er det mulighet for at du kommer til å selge For Love And Lemons vienna crop topen din? 🙂 Har lett utrolig mange steder men finner ikke noen som selger den lengre

 6. Likte virkelig leiligheten og hvordan du gjorde den så personlig og koselig! ☺️ Fikk også øye på lesebrillene dine på bordet, kan jeg spørre hvor de fra og hvilken modell?

  • speilet i gangen er fra portual, en mann på gata haha 🙂 Bordet og speilet på soverommet er fra dr. lykke

 7. Kul leilighet! Hvor har du kjøpt «skiltet» i vinduet som sier «You can’t hit a home run unless you step up to the plate. You can’t catch a fish unless you put your line in the water. You can’t reach your goals if you don’t try»? 🙂

 8. Mulig du allerede har gjort det, men om du ikke har, kunne du ha skrevet et lite innlegg om hvilke malinger og pensler du bruker på lerretene dine? Er svært interessert i maling om dagen, for alt blir så mye mer personlig, også ble jeg skikkelig inspirert av dine, og kunne ha tenkt meg å investert i noe nytt utstyr!?

Leave a reply