Hei dere!, lenge siden jeg har vært innom og skrevet litt nå. Jeg døde altså ikke på veien hjem fra spania, selv om den flyturen var helt forferdelig (lite øyeblikk trodde jeg at jeg skulle dø) hehe. Bare jeg som syntes det var bittelitt deilig å komme tilbake på skolen? selv om det er fryktelig vanskelig å stå opp om morningen, den skal jeg være enig i. Det jeg pleier å gjøre er å ta opp pcen (med en gang jeg faktisk klarer å se noe) å setter på nett radioen til Nrj. Da blir jeg litt mer motivert. Musikk er bra for humøret hvertfall! Nå må jeg slutte å skravle om alt mulig annet å komme til poenget! (kjenner jeg allerede savner å skrive lange innlegg om alt mitt hode surrer og tenker på!) Grunnen til at jeg ikke har blogget er rett og slett at filmingen til Teenage boss programmet har tatt veldig mye av tiden min. Jeg trodde faktisk at jeg skulle klare å blogge innimellom, men tenker det er litt greit også sånn at jeg ikke plutselig får plapret ut om noe jeg ikke skal! Kan jo ikke fortelle dere hva som skjer!, noe jeg kan si er at jeg har mye penger å bruke om dagen! haha, gøy skal det bli uansett. Så det her er ikke et trist avsluttnings innlegg fra min side! Jeg skal blogge, har ikke akkurat tenkt å stoppe med dette, med det første. Så jeg kommer til å blogge litt nå og da, når vet jeg ikke. Må rett og slett bare gjøre det når jeg får presset det inn. Dere burde uansett følge med! Har kjøpt meg sååå mye fint i Spania, og gleder meg til å vise dere alt. Klesbutikkene her i Norge er faktisk INGEN ting i forhold til butikkene der nede. Det er SÅ mye fint. Men frykt ikke jenter!! haha, omtrent alt jeg har kjøpt (som ikke er på markeder) får dere kjøpt på nettbutikkene til butikken jeg har kjøpt ting i! Så om dere ser noe dere liker, er det bare å klikke det hjem! Tror aldri jeg har skrevet så mye på et blogg innlegg siden «min første street outfit»! 

Så akkurat nå dere, er jeg ferdig med filmingen i dag og har tenkt å se et par «once upon a time» episoder jeg ikke fikk sett når jeg var i Spania, bra vi har nett tv også!

 

Haha, red riding hood! Akkurat som hu var, var jeg i et eventyr

enjoyy

-A9

5 Responses to En liten av og på pause..

Leave a reply