Okei, nå er det eeeevigheter siden jeg har blogget. Jeg har hatt litt vanskeligheter om hvordan jeg skal komme igang igjen, i og med at jeg ikke kan vise dere hva jeg bruker pengene på!! Jeg skulle jo også vise dere hva jeg kjøpte i spania, men det har jeg bestemt meg for at kommer litt etter litt. Tar det når jeg har det på meg! Det er heller ikke så lenge igjen før 1. April, da er innspillingen ferdig og jeg kan blogge som normalt igjen. Så jeg kan ikke love noe, men skal prøve å komme med flere innlegg fremmover mot 1. April. 

Så til disse herlighetene! Disse kjøpte her om dagen for et gavekort jeg har hatt liggende siden Jul! De er kjøpt HEFRA !
Har også funnet ut at disse skoene er perfekte på fest, fordi. Om det kommer en eller annen gærning som skal ta deg, tar du opp skoen og drar til! De er faktisk kjempe skarpe, så de er nymotens pepperspray for å si det sånn! 

enjoyy

-A9

7 Responses to Forget youre boyfriend

Leave a reply