JEG ER MED I EN NY NETTSERIE!

Haha, ufff… Dere kommer ikke til å slippe meg på en stund! Denne gangen er jeg med i en Coca Cola innspilling sammen med to andre morsomme karer! Det blir 40 episoder som blir sendt på Youtube, og første er faktisk ikke om så veldig. Hver Fredag skal vi gjøre nye utfordringer som DERE bestemmer ved å kommentere i kommentarfeltet under hver episode på Youtube. Vi har allerede spilt inn litt og jeg har virkelig fått utfordret komfortsonen min for å si det MILDT. Haha, dere kommer til å daue av meg! Jeg er så ukomfortabel noen steder at jeg gruer meg så jeg griner. Jeg har null kontroll på hva vi blir utfordret til og vi MÅ prøve. Vel, la oss si at dette blir noen morsomme måneder fremover, ååh gud jeg vet ikke hva jeg har sagt ja til. Hahah, kjør på når første episode kommer og vær snill!! Nå skal jeg fortsette å pakke ut en søndags kveld, haha dette er så mye rooot!

4 Responses to EN LITEN HEMMELIGHET….

  1. Men Anniken daaa.. Er dette en serie med reklame for coca cola? Du er jo ei jente som har kjempa så mye for at folk i klesbransjen skal ha en verdig lønn, et verdig liv. Du vet vel at coca cola har kjøpt opp vannkilder i mange land, slik at folk blir omentrent tvunget til å kjøpe cola istedet for å drikke vann? å fjerne vannkilder fra mennesker er å brudd på menneskerettigheter. Så coca cola company er ikke det beste forbildet der kan du si.. Må innrømme jeg ble litt skuffet over at du støtter de rett og slett. Selv om episodene sikkert er gøye da..!

  2. Jeg må bare si at jeg digger deg 🙂
    Måtte le litt når jeg så deg på bloggerne dagen etter 20 års festen din, du våkner med sykt vondt i hodet, sminkeløs å like søt. Mens hu venninden din Kaja ligger der å trykker ut ræva si, kort topp og trykker ut puppa når hun reiser seg opp. Og er liksom helt nysminket, ser at hun nettopp har tatt på seg lippglossen sin å greier, (klar for å se bra ut på tv) så utrolig falsk, beklager. Men jeg digger deg, for du er så ekte!

  3. Ser at du har mye å styre med både jobb og flytting, men det hadde vært gøy med en innkjøpsvideo snart:)

Leave a reply