IKEEEA!

I går var jeg og Anders på krangle objekt nummer en, nemlig IKEA. Ble voldsomt mye latter og voldsomt lite krangling. Vi har virkelig flyttet inn i en liten perle, og jeg gleder meg latterlig mye til å vise dere hvor fint alt blir. Denne gangen har vi gått litt bort i fra den harde, sorte natteravn stilen! Nå kjører vi på med klassisk. Altså, gull rammer, antikk og duse pastellfarger. Gud det blir så fint, og jeg kjenner jeg klarer å slappe av. Så i går ble det innkjøp av veranda møbler, pynteting og ikke minst hundre planter. Jeg har akkurat også bestilt to enorme pakker fra Ellos.no som jeg gleder meg veeeldig til å få. Alt i sin egne lille klassiske stil og Anders har fått seg et helt eget rom han kan male og tegne på. Også kalt gjesterommet, så vi får se om planene inni mitt lille hode går opp i opp med plassen vi har. Messing senger, himmelsenger i lin og store vaser. Vel, jeg tror det blir v a k k e r t. Nå skal jeg prøve å løfte på stumpen for å gå meg en liten tur med en venninne. Kjenner jeg ikke har beveget meg i frisk luft på en stund, dette flyttekaoset er midt i mellom himmel og helvette, haha! 

Jakken min kan dere forresten finne: HER på salg!! (Affiliate)

16 Responses to FOR ET ENORMT KAOS

 1. HVOR er den kjolen du brukte i New York, den du hadde på i leiligheten før du skiftet til moteshowet fra?? Fra bloggerne episoden, den var såå fin!

 2. Hvor er den hullete buksen du brukte på bildet for bloggerne fra? Masse lykke til med ny leilighet!

 3. Hei!
  Så du la ut litt vegetarprodukter fra Coop på snap, noe jeg synes er superbra at du »promoterer»! Bare lurte på hva slags forhold du har til kjøtt nå? Prøver du å kutte ned, har du kuttet det helt ut? Bare lurte på hva tankene dine rundt det var for øyeblikket?

  Ellers må jeg bare si at jeg synes du virker som en helt fantastisk, reflektert og sterk person. Vet du har fått mye tyn for diverse utsagn på Bloggerne, men håper ikke du tar deg for nær av deg.. Har fulgt bloggen din siden du kjøpte de glitrete Jeffrey Campbell skoene, haha, og har alltid elsker bloggen din.

  Du virker så utrolig bra, og jeg er skikkelig glad for at det virker som du har det ganske bra for tiden 🙂 Stå på, jeg heier så sykt på deg og det du står for!

  Stor klem

  • Tuuusen takk! <3 veldig hyggelig å høre, har forresten de skoene enda!! HAHA klarer ikke gi de fra meg. Har akkurat skrevet innlegg om det <3

 4. Er forresten noe rart når man skal kommentere bloggen din via bloglovin, så tror jeg har sendt to like kommentarer på rad haha uff.. Ville bare si deg det!

 5. HAhahaah ligger her og får ikke sove, så ser på bloggerne. Og du er så søt? Du vet at graderne på snapchat blir henta fra typ sider som yr feks? Så den viser gradene ute der du befinner deg. Det er ikke iphonen som måler graderne? Tror ikke den har temperaturmåler engang. Men du har sikkert fått høre det allerede. Og syntes ikke det er dumt, du er bare søt. Samme gjelder da du ikke visste hvor lenge man går gravid. Måtte se det 3 ganger. Ett ord, søt

 6. Dette har nada og null med dette innlegget å gjøre, men dersom du skal ha «ukens spørsmål» eller noe så kan du svare der!
  Jeg lurer nemlig på hvordan du klarte å lese deg opp til teoriprøven til bil?? Kanskje et veldig sært spørsmål, eller kanskje noe du har svart på før. Men jeg sliter noe så innmari, og klarer ikke å fokusere. Jeg tenker på alt annet, et stort tankekaos rett og slett..
  Ut i fra det jeg har lest på bloggen din tidligere så har jo du også hatt det litt sånn, at du har vært langt nede og kanskje ikke klart å fokusert like bra som du ellers ville gjort..?

  Må også legge ved at jeg blir så glad når jeg ser hvor bra du har det nå, det unner jeg deg. Virkelig.
  Gleder meg masse til å se leiligheten!! Ha en fin dag videre<3

Leave a reply