IMG_6249IMG_6262

· Olympus E-PL8 ·

Rett før jul skaffet jeg meg det helt splitter nye Olympus kameraet dere kan finne HER, og jeg elsker det! Jeg har det med meg overalt, og det var også dette jeg brukte på alle nyttårsbildene mine. Et helt fantastisk kamera jeg kommer til å bruke super mye fremover. Det som også er så innmari enkelt og greit er at jeg bare overfører alle bildene over på mobilen på 1,2,3 med en app. Det er wifi på kameraet som gjør at jeg kan gjøre dette hvor som helst, når som helst. Ah, LOVE IT! Jeg har jo skrytt masse av Olympus tidligere, og det med god grunn. Dette er definitivt fremtiden når det gjelder små kompakte løsninger til speilrefleks kameraer. Kvaliteten er dødsbra! Så i dag skal jeg prøve å bruke dagen kun til jobb. Jeg har bestemt meg for at tirsdager herved er min jobbdag, så det er det den skal være også! Skal også prøve å lage en video til dere. Snakkes veldig snart!

// Just before Christmas I got myself a completely brand new Olympus camera you can find here, and I love it! I have it with me everywhere, and there was also this I used on all my New Year photos. A truly amazing camera I’m going to use so much. What is also so incredibly simple is that I just transfer the pictures over to my mobile with an app. There is wifi at the camera making sure I can do this anywhere, anytime. Ah, LOVE IT! I have talked so much about Olympus earlier, and with good reason. This is definitely the future when it comes to small compact solutions to SLR cameras. The quality is Incredibly good! So today I’ll try to spend a day just to work. I’ve decided that Tuesdays are hereby my working day, so that’s what it should be! //

PicMonkey Collage

T-skjorte: Acne / Bukse: Levis / Belte: Cala&Jade / Sko: Topshop

IMG_6259

28 Responses to EN NY HVERDAG

  1. Heeeey duu 😀 :* Lurte på om du kunne hatt en video elns der du viser hvordan du tar på eyelineren? ser så sinnssykt fint ut og sliter så med å få det fint når jeg gjør det hahaha, du er ganske så heldig som får det sånn til for å si det sånn !!

  2. Har nettopp begynt å lese bloggen din, og sett på yotube kanalen din! Så videoen der du nettopp flyttet til Bergen og var så skuffet! Hvor i Bergen var det du skulle flytte til? Hvor i Bergen endte du opp? Du ser helt super ut;) kommer til å forsette å lese bloggen din:)

  3. Jeg har e-pl7 og kan med sikkerhet si at det er helt likt bortsett fra utseende! Gå heller for 7ern om du ikke vil betale 6000!☺

  4. Hei. Lurer på hvordan du får plasseringen på bildene dine? Altså at det til venstre er litt større enn deg til høgre? Regner med du har laget de sammen til ett bilde, men hvor gjør du dette? 🙂

  5. Er på jakt etter et kamera, men er det ikke sånn at du er sponset av Olympus da? Mener å ha sett en video på instagram i samarbeid med Olympus. Vurderingen din av kamera blir på en måte litt falsk med en gang jeg ser noe er sponset. Mener du virkelig at det er bra..?

    • Jeg mener det virkelig. Altså, jeg føler og håper at leserne mine stoler på det jeg sier her. Jeg ville aldri veiledet dere i noe annet, det hadde jo bare gått utover meg selv tilslutt. Jeg mener det virkelig! 🙂

  6. Hei! Lurte på om du kunne ha en hårrutine video, hvor du for eksempel viser hvordan du får håret ditt slik? Det er såå fint!

Leave a reply