HDMH3453QAAX8870BYTL7337

· LITT KJÆRLIGHET IGJEN ·

Hva skal man si til det her? Jeg tror det enda ikke selv. Jeg sa det senest til han i går, at jeg fortsatt sliter med å forstå at dette har skjedd. Vel, jeg trodde ikke jeg skulle komme 100% over min forrige kjærlighet før jeg lå død og begravet. Helt ærlig, og helt sant. Jeg har aldri tenkt en annen tanke enn det. Det er ikke så mye annet å si enn at jeg har møtt mange på veien etter min første og eneste kjæreste. Jeg blir så fort betatt, og like fort lei. Men når jeg flyttet til Bergen merket jeg at jeg virkelig kom til et punkt der jeg sa stopp. Nå var det på tide å fokusere på seg selv, slutte å lete etter noe mer og ikke minst bare være selvstendige Anniken. Jeg trodde jeg hadde klart dette før, og fortalt meg selv det samme hundre ganger. Men denne gangen skjedde det uten at jeg selv tenkte så mye over det. Jeg hadde fått nok. Historien går sin gang, det var så klart da en person dukket opp. En kunst student fra Bergen som flyttet til Oslo når jeg flyttet til Bergen. Haha, så dere kan jo tenke dere selv. Personen jeg har tegnet i mitt eget lille hodet, dukket plutselig opp ut av ingensteder. Jeg visste det i det jeg så han gå igjennom hotell dørene i Oslo der jeg satt gravd ned i mobilen min. Er ikke det rart og helt klisje å si? Jeg var så sikker, og det er jeg enda. Jeg har vinglet lenge frem og tilbake om han er noe jeg vil fortelle om, og ikke minst vise frem. Men det ville blitt merkelig å skjule han sånn for dere. Dere er jo meg, og jeg er dere. Jeg tror vi skal gå mer inn på dette temaet litt senere. Hvordan tanker og følelser kolliderte rundt dette, og hvordan det kunne være mulig. Det å forstå at jeg har forelsket meg igjen har forandret mye. Jeg har begynt å se veldig mange av årene med sorg utenfra, og også forstå hvorfor så mange kjente seg igjen når jeg fortalte åpent om det hele. Nettopp fordi sorg er sorg. Men kjærlighetssorg er kjærlighetssorg. Det er ikke glede, eller sinne, eller tristhet. Det er kjærlighetssorg. Det er en følelse vi ikke er skapt med. En følelse som tar oss med sjokk og den virker nesten overnaturlig. Så kanskje det ikke er så rart at alle har et sterkt bånd til akkurat det ordet. Det var en følelse vi ikke trodde vi kunne føle, så så klart vil den for alltid være spesiell. Den første som lærte deg den følelsen, lærte deg kanskje også mye annet. Man må bare ikke forelske seg og innlede et forhold til sin egen sorg. For det gjorde jeg.. Men etter 4 år.
Etter 4 år med håpløshet, sinne og en toleranse til at sånn har det bare blitt fant jeg kjærlighet igjen..

 Jeg fant faen kjærlighet igjen, og jeg er så himla forelska.

38 Responses to JA, JEG HAR FÅTT KJÆRESTE!

 1. Dere ser så himla bra ut sammen? Og så godt å lese at du har det så bra og at dere er forelska, det er så fint det?❤

 2. Du har den bloggen med desidert finest bilder uten tvil! Jeg digger den stilen du har både i klær og blogg. Jeg kunne gått gjennom Instagram-profilen din hundre ganger om dagen. Kjæresten du har funnet deg ser ut som en som passer deg ypperlig og jeg håper dere får det fint sammen <3 GRATULERER

 3. Så koselig å høre! Var det du som stoppet han opp da du så han på hotellet, eller kom dere i snakk på en annen måte? 🙂

 4. Anniken… Jeg sitter her med kjærlighetssorg og aner ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Har vært sengeliggende helt til klokka 5 på ettermiddagen. Har grått så mye at det gjør vondt i øynene.. Men så kom jeg over dine videoer på youtube, og dine kloke ord var grunnen til at jeg reiste meg opp og gikk ned på stua. Du er en STOR inspirasjon for alle med kjærlighetssorg, det skal du vite. Det er vanskelig å tro at man kan komme over noen som har betydd så mye. Spesielt når man er et følelsesmenneske sånn som deg og meg..

  Jeg er SÅ glad for at du har funnet kjærligheten på ny!

  Masse kjærlighet fra meg <3

 5. Dette får hjertet mitt til å smile, jeg ser meg selv så godt i deg. Du gir meg håp i en litt håpløs hverdag. Gratulerer Anniken! Jeg er utrolig glad på dine vegne!

 6. Er også nysgjerrig på hvordan dere møttes/kom i snakk osv! Hadde vært supert med et innlegg der du forteller litt om dette, da jeg føler at dagens samfunn gjør dating så komplisert og vanskelig…

 7. Åh, det er så godt å høre! Er så glad på dine vegne. Det er nå over 1,5 år siden eksen slo opp og kjærlighetssorgen sitter like godt i meg fortsatt. Leste artikkelen i VG om deg og kjærlighetssorgen din, kjente meg så godt igjen, endelig var det noe jeg kunne relatere meg til. Det var godt at noen, du, endelig anerkjente kjærlighetssorgen min. Framfor alle de som har sine «regler» og bestemte meninger i forhold til ekser og kjærlighetssorg, for de klarer jeg ikke å følge eller å relatere meg til. Takk, Anniken.

 8. Er så utruleg glad på dine vegne 🙂 dokke ser utruleg søte ut i lag og eg håpar at han gjer deg x1000 ganga lykkelig, og gratulerer!

 9. Jeg var i samme sko. Kjærlighetssorg i 3 år, igår fikk jeg meg også kjæreste. Det føles også veldig rart ut for meg enda, men det er et helt nytt liv for meg. Føler jeg starter de mistede ungdomsårene på ny. Jeg kjenner meg igjen lykkelig, noe jeg ikke trodde var mulig. Jeg er så glad på dine veigne. Dette er den første kommentaren fra meg etter å ha fulgt deg i veldig mange år. Godt nyttår, kjære Anniken <3

 10. Jeg håper han er snill med deg du fortjener det beste ! Håper dette blir bra gratulerer så mye !!

 11. Nydelig! Du viser at selv det menneske som har opplevd et form for tap og nederlag, etter en lengre sørgeperiode kan lappe seg selv sammen og bli *hel* igjen. Jeg tror et menneske blir fullstendig når det møter sin andre halvdel og sjelevenn. Fordi jeg tror virkelig at det finnes en person man bare er ment til å ha et sterkt bånd til. Altså written in the stars! For meg er du kunst, du er et fantastisk og enestående menneske, og på mange måter kjenner jeg meg igjen i deg. Så det at du har funnet lykken, det gir meg en føleles av lykke og håp. Kanskje er det enda ikke forsent? Kanskje er det mye jeg ennå ikke har opplevd? Og følelser som ikke har ridd kroppen min.

 12. Nydelig skrevet, jeg har fult deg så lenge du har blogget. Leser bloggen din hver eneste dag, men aldri lagt igjen en kommentar. Men dette innlegget her var bare så nydelig skrevet, du er så dyktig. Jeg er utrolig glad på dine vegne, å du gir oss i samme situasjon et stort håp. Fy søren for et fint par dere er, dette fortjener du <3

 13. Åh, så vakkert!
  Konstruktiv kritikk: du må gjerne slå opp særskriving på nettet hvis du ønsker å forbedre grammatikken ytterligere:)

 14. Jeg er virkelig glad på dine vegne, Annikken! Jeg har oppfattet deg som en litt ensom person, sånn fra naturens side liksom. Kanskje fordi jeg kjenner meg igjen i det du skriver. Derfor synes jeg det er veldig fint å lese at du har funnet noen som du på en måte kan være ensom sammen med, om du skjønner haha. Dere ser veldig fine ut sammen 🙂

 15. Jeg oppfatter deg som en intellektuell, autentisk og empatisk person. Du har mye inni deg. Jeg håper han ser deg like nøye som du ser deg selv, om ikke enda nøyere. Og jeg håper du er lykkelig, Anniken. Genuint lykkelig 🙂 Du fortjener alt det beste. Dere minner faktisk litt om Kate Moss og Johnny Depp på disse bildene (stort kompliment!!).

 16. Wæææ! Har fulgt deg på snapchat og bare veeentet på dette innlegget. Blir så glad på dine vegne! Jeg følger med på bloggen og i kommentarfeltet. Alle har en connection med deg, Anniken, og jeg tror nok mange er overbeskyttende og stiller høye forventninger etter reisen du har tatt oss med på. Ønsker lykke til til Mr.Perfect, hihi! Jeg heier på dere!

 17. Gratulerer Anniken! Og FOR noen kule bilder, døde litt her jeg satt nå!! Skikkelig fortjent ✨?

 18. Jeg er så glad du valgte å dele dette med oss, for det er så mange av oss som trenger å høre dette. Jeg har hatt håpløs kjærlighetssorg i et halvt år nå, etter min første kjæreste. Og det er ganske mye dritt kjærlighetssorg har gjort med psyken min, for å være ærlig. Jeg trenger jo ikke forklare, du vet nok akkurat hva jeg mener. Men det er den følelsen man får av håpløshet som gir de vondeste følelsene. Når man vil slutte å leve fordi man tror man aldri kommer til å bli lykkelig igjen. Jeg har prøvd og prøvd å forelske meg igjen. Jeg tvang meg selv, og jeg klarte å forfalske en følelse av forelskelse. Endelig, tenkte jeg da, jeg føler noe godt igjen. Det viste seg fort at den følelsen var falsk – jeg hadde jo tvunget meg selv til å like ham. Men da han fortalte at interessen hans hadde dabbet av, gråt jeg i 10 minutter. Jeg var lei meg i maks 40 minutter. Så snudde det seg, jeg dro ut samme dag og møtte en rebound, og var over «forelskelsen» min på under én dag. Og den gamle kjærlighetssorgen kom tilbake. Nå har jeg, som du også skrev, på en helt naturlig måte falt på å bare være meg selv. Alene, for så lenge jeg måtte trenge. Men jeg trenger å vite at selv om jeg skulle være bare meg i så mye som 4 triste år, vil det likevel ordne seg for meg. Hvis det skjedde deg, kan det skje alle. Takk for at du deler slikt, Anniken!

 19. Wow, Anniken! Wow. Du fortjener dette så jævli mye. Gratulerer!! Håper virkelig jeg kommer dit du er en dag, og at jeg ikke lenger trenger å tenke på min første kjærlighet. Jeg beundrer deg så mye. Tusen takk for all hjelp, jeg har kommet et godt stykke på veien allerede. Klem

 20. Såå koselig! Ønsker deg og dere alt godt, slik som alle over her. MEN jeg ville egentlig kommentere mest fordi han ligner jo så sykt på Adam i den ungdomsserien Eva och Adam som gikk på NRK for over 15 år siden.. klarte bare ikke å komme over det så måtte kommentere
  Håper du så på den serien hvis ikke blir det her litt rart bare! Det er det vel kanskje uansett..

 21. Så hyggelig å høre, denne følelsen unner jeg deg 🙂

  Jeg fikk litt sånn Johnny Depp & Kate Moss feeling av dere to!

 22. Det er ikke ofte jeg blir så oppriktig glad på andres vegne. Men nå ble jeg det. Ønsker deg all verdens av kjærlighet!

 23. Hei. Ville bare si hvor glad jeg er på dine vegne, og hvor utrolig pen gutten din er. Dere ser så flotte ut sammen!!

Leave a reply