I samarbied med Daniel Wellington

MASKULINT INNTRYKK FOR DE FEMININE

Som dere kanskje forstår er jeg glad i noe helsvart på armen, og etter jeg tok min tredje tatovering har jeg funnet det vakre i sorte detaljer på armene mine. De sorte strekene gjør sitt, men det var en periode jeg gikk med en sort strikk på håndleddet mitt 24/7, kun fordi jeg syntes det var fint. Det trenger jeg ikke lenger! Daniel Wellington har nemlig akkurat lansert en helt ny klokke, som sett på Kendall Jenner! Classic Petite Ashfield er den nye mesh klokken som kan fås i både rosegull og sølv. Den har en helt sort reim og et stilfullt design. Minimalistisk! Kanskje noe av det viktigste jeg tenker med klokker. Altså, HELLO den er dødsfin! En annen ting jeg elsker med DW klokkene er selvfølgelig at man kan bytte ut reimene og kjøpe egne ved siden av. Ikke nok med det så er de så enkle å stille inn på armene din. Tynt eller tykt håndledd, de passer perfekt uansett størrelse.Denne er like fin til hverdag som til fest. Appropos fest, hvor fin er ikke denne på armen uansett festantrekk? 

 Classic Petite Ashfield finner dere: HER

❥  RABATTKODE TIL DERE:

Jeg har så klart også fikset en rabattkode som gir dere 15% rabatt på alle kjøp fra hjemmesiden deres!
Koden er "ANNIJOR" og dere kan bruke den: HER 

6 Responses to EN SORT DETALJ

  1. Daniel Wellington-klokker er så enkle og fine!<3 Jeg har derimot lyst på en Classic med metallreim, men det har de ikke i sortimentet akkurat nå, dessverre. Jeg får bare smøre meg med tålmodighet og håpe på at de lager en variant! 😀

Leave a reply