Ah, det føles sååå godt å være tilbake med vanlig normal blogging at jeg nesten har tårer i øya. Tastaturet går varmt og hendene flyter med, im back. Det er mye spennende som skjer om dagen og jeg gleder meg til å fortelle dere masse etter at jeg har blitt kvitt valpefettet fra russetiden. Åjadda, tro meg jeg har gått opp mye. Har fått meg en liten ølmage! Haha, æsj. Jeg vil faktisk ut å løpe, få fart på kroppen og spise noe grønt. Så skitten trodde jeg aldri at jeg kunne føle meg. For når jeg sier at jeg vil ta avkall på potetgull en stund, da er det virkelig ille. Eller, kanskje litt potetgull. Ellers er jeg enda veldig syk og kroppen har lyst til å ta livet av meg. 

Forrige helg fikk jeg tatt litt bilder sammen med Joakim Kleven, flinke flinke gutten min! Haha, veldig mange av dere har nok hørt om han etter Sweatshop, det var han som klippet sammen hele greia! Var utrolig koselig å se han igjen. Antrekket er nemlig fra en Fransk butikk og jeg ville ha noen ordentlig fine bilder. Hele antrekket fra topp til tå er ifra The Kooples, untatt smykkene som er ifra Gina Tricot!

Nå er jeg hjemme igjen i Drammen og skal bli her til søndag! Super deilig å lande litt igjen, ikke minst se mamma og pappa! 
Jakke: HER / Bukse: HER / Sko: HER / Belte: HER / Bluse: HER

-A9

19 Responses to Endelig er ting normalt igjen!

  1. striper du håret eller farger du alt?

    Og om det er bleking, blir det ikke utrolig slitt?

    Du har ihvertfall et helt fantastisk hår!! <3

  2. Utrolig fine bilder! Håper du har hatt en bra russetid. Godt å «få deg tilbake» 🙂

    Bildene og outfiten var nydelige

Leave a reply