Gooodmorgen! Sola skinner, jeg begynner sakte å bli frisk og jeg er hjemme. Det føles så innmari godt. Fikk et stort sjokk da jeg tralta inn til rommet mitt når jeg kom hjem.. Hva ikke mamma og pappa finner på å gjøre… De lager nemlig HYBEL av alle mulige ting. Vegger er revet, gulvet er tatt opp og møbler er bokstavelig talt i kaos. Det første mamma sa var «Jeg vet du ikke liker forandringer«. Nei, jeg gjør ikke det. Det føltes litt ut som om mange minner fløt ut av kroppen min. Varme kakao kvelder i sengen om vinteren, late sommerdager med shortser strødd rundt og simple høstkvelder sittende på gulvet. Likevel går det greit. Livet mitt er ikke som før, flyttefoten gjør meg litt rådvill og jeg tror det blir fint. Den Anniken som dro hjemmefra for et år siden, er ikke den Anniken de får tilbake. Så om rommet er gammelt eller nytt spiller ingen rolle. Livet forandrer seg, det er en ting jeg ihvertfall har lært.

Hvor fin er ikke den nye shortsen min fra Runwaydreamz? Har hatt denne en gang før, men da jeg fikk den var den aaaaaalt for liten. Så jeg bestilte den på nytt! Å denne gangen passer den perfekt, takk og lov. Sist bestilte jeg i XS (optimist), men denne gangen i SMALL (realist) haha den passet!!! Den finner dere HER


Haha, jeg må jo spørre.. Hørte dere meg på NRJ i dag? Hese, snørrete og syke meg var nettopp med på morgenshowet i dag. Morsom gjeng? JA! For dere som ikke fikk hørt det, kan dere høre det på nytt –> HER <– (last ned til Itunes) Grunnen til at jeg var med på dette var atter en gang for å snakke litt om kjærlighetssorg, nrj vet såklart hvem karen er, så de nevner både det ene og det andre. Dødsgøy for meg, kanskje ikke like gøy for eksen. Who cares, det er mennesker som ber meg bable om det enda, ikke jeg. Jeg synes uansett det er viktig at folk ikke skal føle seg alene, det var hele intensjonen fra første gang jeg delte kjærlighetssorgen her på bloggen. Jeg bare trengte at noen forstod, og ble forstått. 

-A9

27 Responses to Hørte dere meg på NRJ?

  1. Heisann nydelige deg! Du er en stor inspirasjon og virker som verdens herligste jente. Håper ikke dette blir for kleint, men jeg har tegnet deg. Ha en super dag og stå på videre! Tegningen: https://i.imgur.com/1v1wd7z.jpg (Beklager dårlig kvalitet, rævva kamera hehe. Ooog at tegningen ikke ble like perfekt som deg, klem. <3)

  2. Jeg glemte det helt bort i dag, pleier alltid å høre på nrj når jeg er på jobb, men i dag ble det nrk mp3 av en eller annen grunn. Men skal høre det før jeg legger meg i kveld:)

  3. hei! Du må fikse bloglovin, sykt irriterende å måtte klikke seg inn på hvert eneste innlegg. Det gjør at jeg bare skumleser igjennom.. Å det vil jeg ikke for du er så flink!!

  4. Hei Anniken! Du har en utrolig bra blogg 🙂 Jeg lurer bare på en liten ting! Hva synes du om «lesere» som skriver lange og innholdsrike kommentarer, der de til slutt oppfordrer til å besøke deres egen blogg? Har sett mange HELT identiske kommentarer hos ALLE toppbloggerne, og prøvde å google deler av kommentaren, og resultatet var sjokkerende. Synes du det er dårlig gjort å late som man skriver en personlig kommentar og bryr seg om bloggeren og innlegget, bare for å få lesere selv?

  5. Du ser alltid så fin ut! Kroppen min tok mer skade av russetiden enn det din gjorde, for å si det sånn.. Haha

    Husker den forrige shortsen, da var det litt mye rumpe utenfor (aka kristine ullebø stilen), denne så mye bedre ut!

Leave a reply