ER DET EN NESERING JEG SER?ER DET EN NESERING JEG SER?

I forrige uke var jeg, Marlene og Cornelia ute for å ta litt outfit bilder! Jeg dro håret opp i to små søte dotter for å så sette en nesering i nesa. Haha, takk gud for at den ikke er ekte. Jeg elsker å prøve ut forskjellige ting innimellom. Kjøpte neseringen på en liten «jalla» butikk midt i New York. Jeg kjøpte også et par briller der som var super kule til bilder. Haha, jeg så ut som en skikkelig wierdo.

ER DET EN NESERING JEG SER?

Det er så innmari rart å skrive til dere om dagen. Jeg vet hvordan stemning dere er i der hjemme, og jeg vil så gjerne føle den innimellom. Noen skrev på bloggen min her om dagen at høsten var like fin som jeg alltid pleide å beskrive den. Ææææ, jeg får helt panikk haha. Høsten min… Jeg håper at New York kan tilby på noen høstblader når jeg kommer tilbake. Savner Kaja mor som en gal. Min andre halvdel. Ikke lenge igjen til vi ser hverandre igjen!ER DET EN NESERING JEG SER?

SNEAK PEEK

Så i kveld skal dere få se alle bildene som ble tatt. Det ble egentlig ganske kult, så jeg gleder meg til å vise dere det. Tenkte også å vise dere litt innkjøp snart. Jeg har jo kjøpt litt mens jeg har vært her nede! I dag skal vi bare slappe av ved bassenget, løpe litt på mølla og ta enda mer bilder. Det er sånn de siste dagene her kommer til å gå i og med at vi ikke har bil! Haha, kommer oss rett og slett ikke av flekken! Pytt pytt, vi har sykkel, så det får faktisk bare funke. Trenger å bevege oss litt!

//Last week Marlene, Cornelia and I took some outfit pictures! My hair was in two little cute balls and I had a nose ring in my nose. Haha, thank god that is fake. I love trying out different things. Bought my nose ring on a small «yalla» shop in the middle of New York. I also bought a pair of glasses there that was super cool on photos. Haha, I looked like a real wierdo. Maybe Harry Potter, I do not know..//

-A9

7 Responses to ER DET EN NESERING JEG SER?

  1. Kan du legge ut den sminkevideoen du skal legge ut før 2 helga i november?
    Skal på ball og trenger virkelig inspirasjon!! 🙂

  2. Du er så utrolig pen og inspirerende!
    Kan du please legge ut vlogs og sminke video med eyeliner og hårvideoer? Og legge ut mer på snapchat? Det er vanskelig å forklare men du er sånn person man kan høre lenge på uten å bli lei! Elsker å se på videoene dine!:)

  3. Du kledde jo faktisk neseringen da! Selvom det ikke er «pent» i seg selv 😛 hehe! Veldig fine bilder du har tatt her og liker måten du har redigert dem med fargene og slikt! Hadde vært gøy om du kunne laget innlegg om f.eks hvordan du redigerer ulike bilder 🙂 Gøy med inspirasjon 🙂

Leave a reply