MILEY CYRUS FOR EN DAGMILEY CYRUS FOR EN DAGMILEY CYRUS FOR EN DAGMILEY CYRUS FOR EN DAG

Jakke: Zara / Bukse: Pull&Bear / Sko: Fretex / Veske: Mulberry

MILEY CYRUS FOR EN DAGMILEY CYRUS FOR EN DAG

COLORFUL

Haha, crazyyyy! Elsker denne jakken jeg lånte av Marlene. Hvor fresh og fin er ikke den? Virkelig en jakke som kan brukes like mye til hvitt, som til sort, som til blått, rødt… Altså you name it! I dag er en ganske overskyet dag, Marlene drar hjem imorgen og Cornelia står på kjøkkenet å klipper håret til kjæresten, haha. Alt er normalt med andre ord. Tenkte derfor å bruke dagen litt på bloggen. Få i gang de siste delene på det nye designet. Ta litt bilder, spise og kose meg. Se en film kanskje? Jeg trenger en sånn dag også. Kroppen er utrolig utvhilt etter en god natt søvn. Kan ikke huske sist jeg la meg før 12, hele seriøst. Jeg har ikke peiling.

// Love this jacket I borrowed from Marlene. So fresh! Really a jacket that can be applied equally to white, to black, as the blue, red … So you name it! Today is a fairly cloudy day, Marlene go home tomorrow and Cornelia standing in the kitchen and cuts her boyfriends hair, haha. Everything is normal, in other words. Thought therefore to use the day a bit on the blog. Get started the last parts of the new design. Take some pictures, eat and enjoy myself. Watch a movie maybe? I need one of those days too. The body is incredibly relaxed after a good night’s sleep. Can not remember the last time I went to bed before 12, all seriously. I have no idea //

-A9

17 Responses to MILEY CYRUS FOR EN DAG

  1. Åh du, Annijor. Så nettopp vidoen av deg om spørsmålsrunden, og deretter søkte jeg opp flere videoer av deg. Dette er sykt, fordi jeg har vært kun innom bloggen din 2-3 ganger, og etter å ha først sett virkelige videoer av deg, tenkte jeg, «denne jenta må jeg følge med videre på».

    Altså, du, fikk meg til å gråte flere ganger. Måten du forklarer smertens følelse av mobbing, deprisjoner, angst, ga meg en følelse av styrke. Det å se deg inn i øyene mens du snakket gjorde et hard slag inn i hjertet mitt.

    Jeg har lest kun en blogg i flere år, Sophie Elise sin, men etter å ha vært innom her, fikk jeg en nærere kontakt med deg. Det føltes så nær! Rart, kanskje?

    Det jeg tror vi to har tilfelles, er at du også har kjent på det mest «ukjente». Følelsen av det ukjentes historiens arr følger også etter deg. Du er ikke alene!

  2. Så fint sminket du er! Bruker du fortsatt den samme sminken som på forrige sminkevideo, eller har du forandret på den? 🙂

Leave a reply