Jeg scrollet meg igjennom Boozt.no igår å fant så mye fint! Er mange som lurer på litt andre butikker enn kun Nelly, og da kan jeg anbefale denne! Fant til og med lommeboken jeg nettopp kjøpte som var ganske mye billigere her enn der jeg kjøpte den.. Er det mulig, samtidig som den har et mye finere «design» også! Men da har iallefall dere sjansen! Såå må dere bare sjekke ut ryggen på den ene sorte kjolen litt lenger ned, dødsfin! Så har vi den buksedressen jeg bare ahhhhhhh, har så lyst på den! Klør i fingrene å bestille litt hjem selv. Så har jeg også fått fikset en rabattkode til dere på 15% avslag! Tenkte det kunne komme litt godt med om dere finner dere noe fint! Den gjelder på ALT i hele butikken KUN IDAG! Koden er anniken15, denne taster dere inn når dere betaler!

Jakke: HER / Skjorte: HER / Lommebok: HER
Cardigan: HER / Topp: HER / Kjole: HER

Kjole: HER / Buksedress: HER / Kjole: HER

Jakke: HER / Kjole: HER / Jakke: HER 
Utrigning: HER / Løft (haha): HER / Løft2: HER 

//affeliate

-A9 

13 Responses to Er dette noe for deg?

  1. De har så mye fint på den siden, hadde nesten glemt den jo! Så gøy at du har fikset rabatter, vurderer å bestille noe

  2. Den blå Ralph jakken er ALT FOR fin, har drømt om den siden hun i Avicii sin musikkvideo til Wake me up gikk med den samme el. en lignende.

    Om du er interessert har de en veldig lik fra Ralph på salg til rett under tusenlappen på members.com, bestillte den selv nå nettopp – gleder meg som en liten unge haha

  3. åhh… så fint alt sammen!! Kjøpte en nesten lik topp fra melene birger for en stund siden… Bare et lite problem, får ikke helt til å sette sammen et fint annrekk med den.. Synes den er så fin! Kunne du laget et innlegg hvor du viser hvordan du ville ha satt sammen et anntrekk med en slik topp? :))

    Stå på Annikken, blir glad av tanken på alt det gode du gjorde etter opplevelsen med sweat shop.. Ingen tvil om at det var en vekker på både mitt og mange andres forbruk!

  4. Deeply & hearthedly impressed with your trip experience to Cambode episodes. There is no underworld we are the underworld.

    Greetings from Colombia

Leave a reply