Minimalistisk som jeg er må jeg også ha smykker som gjenspeiler dette. Jeg tror ikke jeg har hatt øredeobber i ørene på flere år, og et halskjede? Haha, når sist så dere meg med et halskjede? Smykker er for meg.. Ah, hvordan skal jeg si dette? Det har en stor betydning for meg rett og slett. Så når jeg først bruker smykker må det være noe ordentlige greier. Jeg reagerer også på nikkel og bli ofte blå overalt. (Hva nå enn her i verden jeg ikke reagerer på). Så i det Jane Køning tok kontakt med meg holdt jeg på å svime av. Jeg har sett på disse smykkene i flere år, men for meg er det viktig at jeg blir gitt smykker. Høres sikkert helt sprøtt ut, men jeg må bare ha en mening bak de.
Nå er jeg uansett helt frelst, og tar de ikke av heller. I det jeg fikk pakken og tok på smykkene, har de forblitt på kroppen min. Jeg som aldri trodde jeg skulle bruke kjeder og øredobber på flere år, har nå bestemt seg for å ikke ta det av! Alle smykkene har vakre detaljer. Jeg har øredobbene armbåndet og halskjedene i rodinert sølv. Øredobbene er også ekte diamanter.. Love it! Ringene jeg har fått skal jeg vise dere litt senere.. Men disse er laget i sølv, dyppet i ekte gull og fulle av ekte diamanter!

Kjede med bokstav: HER / Enkelt kort kjede: HER / Bh: HER

Gleder meg sånn til å vise dere resten!

Armbånd: HER / Diamant øredobb: HER / Diamant øredobb med flere diamanter: HER / Snekkerbukse: HER

Ble sabla mye linker, men der har dere alt jeg har på fra topp til tå! 
Likte dere smykkene?

-A9

21 Responses to Nye vakre smykker!

  1. hei! veldig fine og enkle smykker!

    hvilken øyenbryns farge og hvilket produkt bruker du på dette bildet? 🙂

  2. Du er så utrolig inspirerende og så vakker! I dag i samfunnsøkonomitimen min hadde læreren min et lite foredrag om deg, haha. Om hvordan man kan påvirke osv. Du er så bra. Stå på videre!

  3. Jeg har (som du kanskje allerede vet ut fra mine kommentarer i ny og ne) lest bloggen din en god stund. Har alltid likt bloggen din veldig godt og har vært innom daglig, men jeg må bare si at du virkelig har forbedret deg i det siste! Du skriver veldig engasjerende og morsomt, samtidig som det er mye informasjon og fine bilder. Digger det! Du har alltid skrevet bra, ellers hadde jeg ikke lest bloggen din daglig, men det er virkelig noe som har skjedd den siste tiden. Du blir bare bedre og bedre <3

  4. Når det står 42cm på ett smykke i nettbutikken, er dette lengden som du har i det korte smykket her? <3 oog sender nettbutikken de fra utlandet, med tanke på toll, osv

Leave a reply