FOLKETS FAVORITT?

Hei fine! Jeg har akkurat kommet meg hjem til jul, og har brukt den siste dagen til å få sovet litt. Ny seng, nye temperaturer og nye lyder gjør seg ikke så godt for nattessøvnen min for å være ærlig. Jeg er vandt til å ha god plass i et iskaldt rom, og da mener jeg iskaldt i og med at jeg ikke har varmeovn på soverommet mitt i Oslo. Jeg aner ikke hvorfor det har blitt slik, for jeg fryser egentlig rumpa av meg hvor enn jeg er, men jeg sover altså sååååå utrolig godt! Uansett, i dag våknet jeg opp til en nyhet litt større enn meg selv. Jeg er nemlig nominert til folkets favoritt i Vixen sin award i år. Æææ, jeg har som sagt tidligere vært nominert, stemt frem og kom til finalen i 3-4 år på rad, men kom dessverre alltid tomhendt hjem. Etter Sweatshop det siste året, følte jeg egentlig bare skuffelse. Ikke fordi JEG ikke fikk en premie, men at JEG følte jeg hadde gjort en dårlig jobb. Forstå meg rett, vi som team vant faen Gullruten og ingenting kan toppe det, men det føltes bare ut som om ingenting ble godt nok. Så, i år prøver jeg meg igjen. Ikke at jeg forventer noe som helst, folkets favoritt er fader rullan den høyeste prisen og går 100% på folkets stemmer og ikke en jury. Det er i hele tatt en ære at så mange nominerte meg slik at jeg endte opp akkurat der. Takk.

...

HVIS DU VIL STEMME MEG VIDERE KAN DU GJØRE DET: HER

(psst, man kan stemme 1 gang hver dag!)

7 Responses to ER DETTE SANT?

  1. Nå har jeg stemt fra alle mine enheter (fant ut at jeg kunne det, haha), og det vil jeg fortsette med. You deserve it girl <3

  2. Stemt stemt og stemt!? Og bare for å gjøre det jeg kan for å påvirke, så har jeg stemt på noen andre i de kategoriene hun slemme er nominert i?

Leave a reply