REKLAME = INNEHOLDER ANNONSELENKER

JEG ER HJEMME TIL JUL & 20% på Nelly

Jeg er hjemme. Men i det jeg satte foten min tilbake i byen min startet tiden å rase fra meg igjen. Hvor har disse desember dagene blitt av? Det føles ut som i går da jeg så hjelp det er juleferie, mens mamma og pappa satte i gang juletradisjonene våre. Jeg vet ikke hvordan det hele fungerer, dette med tid kan både irritere og fascinere meg til de verste grader. Som at jeg ikke klarer å skrive om dagen, og jeg blir så irritert på meg selv at jeg fomler bare enda mer med ordene. Ingenting gir mening eller sammenheng i det hele tatt og det gjør nesten litt vondt. Vondt å ikke kunne utrykke seg slik jeg er vant til. Jeg innså i sted at det ikke er så mange dager igjen til jul, og jeg som kjøpte julegaver i August har ikke levert en eneste pakke. Ha-ha, er det sant? Er noe som helst sant? Tankene mine hopper ut og inn av bevissthet i det musikk spilles i ørene mine og Cezinando sier «uansett» for femte gang. Så skriver man femte fordi jeg ikke vet hvordan jeg skriver det neste, slik fomler jeg med ordene om dagen. Men jeg er glad for å være hjemme, glad for å slappe av.. Ææ, nei nå juger jeg haha. For det er full fart fra morgen til kveld, noe jeg savnet forrige jul. Skjønner dere? Hvor sabla vanskelig skal det være å bli fornøyd? Det verste er at jeg føler jeg er det også.. ØøÆ. ordene faller ut. En god nyhet i dette kaoset er at det er 20% på Nelly i dag, på nesten ALLE merker. Det er bare noen få som har fått slippe salget hehe. Uansett så mye fint, så trenger du noen julegaver på express, kjole til nyttårs eller bare klikke deg noe hjem på rabatt anbefaler jeg å gjøre det nu!

<3

★ STJEL STILEN ★

(Annonselenker) - Sort jakke: HER / Belte: HER / Bukser: HER / Sko: HER

MORE IS MORE:

(Annonselenker) - 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER 


2 Responses to STJEL STILEN MIN PÅ 20%!

  1. Det er ikke alle som kler å le på den måten du gjør på første bildet, men du kler det så sykt. Du ser så lykkelig å søt ut. Virkelig!
    En ting jeg reagerte på her, syntes ikke jakken du har på deg over her har noe likhet med den du linker til hos Nelly. Dette var litt for dårlig (snakker kun om jakken nå), også kunne du vist oss skoene dine, eller la været å legge til noen sko i collagen, for vi ser jo ikke hva fu har på deg på beina.
    Dette er kun ment som konstruktiv kritikk.

Leave a reply