ET LITE SKJØNNHETSTIPS!

Min vakre Andrea ga meg litt Lush produkter til bursdagsgave. Hun fortalte meg om hvor fantastisk denne ansiktsmasken med blåbær var, så jeg gledet meg til å teste den ut! Det har jeg nå gjort en stund og jeg elsker den! For dere som ikke vet er Lush et helt organisk merke som bruker kun naturlige ingredienser fra naturen. Med andre ord – mer naturlig enn dette får du det ikke!

ET LITE SKJØNNHETSTIPS!ET LITE SKJØNNHETSTIPS!ET LITE SKJØNNHETSTIPS!Den er supermyk mot huden mens den renser og fukter. Den er også 100% fersk, så den må holdes kald og god i kjøleskapet! Vet at Lush nå har butikker litt overalt, men produktene deres kan kjøpes HER! De har også superfine og pigmenterte leppestifter som virkelig sitter hele dagen! Love them all.

-A9

One Response to ET LITE SKJØNNHETSTIPS!

  1. Håndlaget og «fersk» (hva nå enn det betyr), ja, men Lush er verken organisk eller 100% naturlig. Noen ingredienser er naturlige, men de veldig få av deres produkter kan koste på seg denne tittelen. Rundt 65% av deres produkter inneholder naturlige ingredienser. Ingen er organiske. De fleste av produktene inneholder også parabener og veldig sterk parfyme. For noen er det greit, for andre ikke. Mange mener det er veldig gode produkter, men man kan ikke hevde at de organiske eller naturlige. Det er falsk markedsføring.

    https://halcyone.hubpages.com/hub/Are-Lush-Products-All-Natural-Organic
    https://www.organiclifestylemagazine.com/issue/6-lush-cosemetics-product-review
    https://greenbeautyteam.com/features/greenwashing-cosmetics-brands/

Leave a reply