I samarbeid med EF / HERVIL DU BLI MED MEG TIL AUSTRALIA?

Æææ, jeg skal til Sydney i Australia! Dette har vært planlagt en liten stund og jeg gleder meg sånn! Jeg skal reise sammen med EF, noe jeg har gjort to ganger før. Både til Malta og Italia. På begge reisene har jeg dratt sammen med Charlotte, og jeg prøvde såårt å få henne med på denne turen også. Dette er liksom vår greie, haha. Gud så mye gøy vi har hatt det. Så denne gangen håper jeg virkelig en av mine lesere bestemmer seg for å bli med! Å om du faktisk vil, så kontakt meg! Så kan vi sove på samme rom også. Haha, jeg vil sååårt ha med meg en person! Jeg reiser 22. Januar! ♥

VIL DU BLI MED MEG TIL AUSTRALIA?VIL DU BLI MED MEG TIL AUSTRALIA?Med EF Språkkurs kan man velge mellom hele 40 destinasjoner og 7 språk. De har oppstart hver mandag hele året og det er derfor veldig lett for deg å planlegge akkurat din drømmereise. EF tilbyr språkkurs for både unge og voksne studenter. Man kan reise i alt fra 2 uker til 5 måneder og få et eventyr du aldri vil glemme. Akkurat nå kan man også få opptil 10.000 kr i reisestipend hvis du bestiller din reise før 25. september – det er good shit! Bestill en gratis brosjyre HER!

Håper virkelig en av dere blir med, om ikke fler! 

-A9

42 Responses to VIL DU BLI MED MEG TIL AUSTRALIA?

 1. Åå, det hadde vært gøy, men jeg har vofs og lån oppetter øra, så jeg kan ikke være med. Sydney er sååå fint. Var der for 10 år siden, oh my god, jeg er gammal. Anyways, håper du får med deg en person! 🙂

 2. Sydney er verdens beste sted, INGEN tvil! Du burde glede deg så utrolig mye, jeg har bodd der selv i tre mnd og vurderer sterkt å melde meg på og bli med deg!! Skal lese litt om det og se om det passer!! drøm

 3. Ville veldig gjerne ha vert med, men har nok ikke penger til det… Tror det hadde vert en opplevelse i seg selv å være med deg en lengre periode 🙂 Uansett hvem du reiser med håper jeg dere får en fantastisk tur 🙂

 4. Æææ, rått!! Nå ble jeg gira gitt? har kjempe lyst (og har friperiode fra studiet også daa?). Hvor lenge skal du være, og hvor i australia skal du? Og hvor mye koster reisen og sånn? Er litt avhengig av det, i og med at jeg egentlig er student.. ?

 5. Hvor lenge blir du borte? jeg har tenkt lenge på å gjøre noe sånt, hadde vært kult å ha noen å gjøre det med :)))

 6. Jeg skal til Sidney med ef i januar, men jeg skal nok et semester (mest sannsynlig). Da er oppstart 11.01.16.
  Skal du bare være i Sidney noen uker, siden du har oppstart 22.01.16?

 7. Kjære Anniken, jeg vet at kommentaren min har ingenting med innlegget ditt å gjøre, men jeg ber deg om å se dokumentaren The True Cost, som ligger på Netflix, og spre ordet! Det er en så utrolig viktig og lærerik film og den forferdelige tekstilbransjen, såkalt «fast fashion», bomullsplantasjer, og rett og slett hele problemet med dagens forbrukersamfunn. Du har jo tidligere gått i front for tekstilarbeidere, og jeg vil så gjerne gjøre folk oppmerksomme på denne filmen, men jeg har ikke makt til å nå ut til så mange, selv om jeg prøver. Derfor ber jeg deg om å gjøre folk oppmerksomme, og ikke la de glemme. Selv om filmen har fokus på USA, er det et alvorlig problem i Norge også, og vi er minst like ansvarlige. Håper du har tid til å se den, eller i det minste spre ordet. Du er så flink til å bruke bloggen din til noe positivt, det beundrer jeg! <3

 8. Uu det hadde vært dritkult! Prøvd å finne ut hva jeg skal bruke friåret på bortsett fra å jobbe selvfølgelig, og Australia hadde ikke vært så verst!

 9. Hei! Har ikke kommentert før men måtte bare nå for det høres super spennende ut! Er nettopp ferdig med VGs og har nå friår, ingen planer for halvåret etter jul og elsker å være spontan! og autralia hørtes gøy ut! Kan du ikke skrive litt mer om turen?:D

 10. Hei Anikken! Jeg har virkelig, virkelig lyst å bli med! Hvor lenge blir du der? Har alltid drømt om å reise dit!

 11. Jeg kan reise med deg! Tror vi hadde hatt det helt amazing sammen. Hadde vært lærerikt for meg ettersom jeg skal studere der og trenger å tilegne meg språket.
  Du finner meg på face om du vil reise med meg! Btw, er 94

 12. Ååå, har skole da! Men har utrolig lyst å dra på en sånn tur en gang!! Du kommer til å få det dritbra og Australia høres så spennende ut!!! <3 kos deg masse og lykke til! Unner deg en herlig tur!

 13. Har utrolig lyst til Australia! Bare synd det koster så mye. Er ferdig med VGS og jobber nå fulltid for å spare penger..

Leave a reply