LOVE AT FIRST SIGHT

okey, har dere sett noe så fint? (selvom jeg sier det hver gang jeg kjøper meg selv noe nytt). Når jeg så denne vasen på Milla sin Instagram spurte jeg med en gang om de kunne holde en av til meg, og gud så mange av dere som har spurt hvor den er fra! Den er fra samme sted som sofaen min, og Milla Boutique er en søt butikk ved aker brygge i Oslo. De har så mye fint der at jeg rett og slett ikke kan gå innom så ofte, og når jeg først er der kommer jeg meg ikke så lett ut igjen heller. I tillegg føler jeg at anatomi hjerte er noe som har fulgt meg i mange år, jeg har et smykke helt likt, som jeg fikk for mange mange år siden. Herregud, tenk AT JEG HAR SKREVET BOK. Føles enda ikke ekte. Føler det kan bli så utrolig mange fine utrykk i denne vasen, og om sommeren gleder jeg meg til å plukke små løvetann.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

// oh, have you seen something so pretty? (even though I say that every time I buy myself something new). When I saw this vase on Milla’s Instagram, I immediately asked if they could reserve one for me. It is from the same place as my sofa, and Milla Boutique is a cute shop at Aker Brygge in Oslo.
They have so much fun there that I simply can not visit so often haha! //

Milla kan dere finne blant annet: HER

7 Responses to ET NYTT HJERTE

 1. Hei Anniken!
  Jeg liker deg. Bloggen din. Skrivemåten din.
  Du er en sjukt rå jente!
  MEN, du må slutte å skrive når, DEN GANG DA, HVER GANG NÅR! 🙂
  Du skriver det, sier det på vlogg.
  Siste nå var: Når jeg var 16!
  Bagatell ja jeg vet. Men måtte bare si det.
  Keep up the good work!
  Klem fra Elisabeth, 32 år 🙂

Leave a reply