Reklame for egen bok

BARE EN NATT TIL

Er vi virkelig her? Har dette skjedd? Har jeg skrevet en bok? Det føles nesten ut som om det ikke er sant. Noen gang glemmer jeg alle ordene, og de levende minnene jeg skrev ned på ark for alltid. For alltid. Ingen vei verken frem eller tilbake. Der var det liksom gjort. Dagen etter jeg slapp forhåndsbestillinger på Ark ble jeg oppringt, en etter en etter en.. Det viste seg at boken hadde nådd rekorder, og at folk ikke hadde sett «makan». Jeg har ikke lov å gå ut med tall, men det jeg kan si er at dette gikk veldig bra, og tenk.. Boken er ikke engang sluppet i butikk. Den ligger i trykk etter eller annet sted, der alle ordene mine blir stemplet ned. Det er så rart å tenke på. Jeg kan ikke tenke på det. Det rare nå er at ingen av dere har lest den enda, og jeg gruer meg litt ekstra. Gruer meg litt ekstra for alle ordene jeg nå mister tak på. Som om de ikke lenger er mine.Jeg babler igjen, jeg vet jeg babler. Vært en grå dag. Full av regn, og jeg som sovnet på sofaen. Utslitt, utmattet. Kan ikke huske sist. Kroppen er ødelagt av for mange PT timer, og musklene mine skriker mens hodet lengter etter musikk, rødvin og kanskje en fin kjole. Jeg fant ut i går at jeg ikke eier en fin kjole. En sort enkel fin kjole. Ikke et par høye heler, stiletter vet du. Vet ikke hvorfor. Antar at jeg glemte hvordan det var å pynte meg. Se seg selv i speilet å føle seg litt.. digg? Isteden som en søppelsekk fordi jeg alltid føler meg mest komfortabel i store klær. Ikke at jeg trenger å skjule noe heller, det er det som er rart. At jeg på en eller annen måte ikke vil se tynn ut. Vil ikke vise den lille sprettrumpe eller de runde små puppene mine. De som ikke har det, vil ha det og de som har det, viser det ikke. Merkelig. Uansett, jeg tror jeg egentlig bare si at jeg er skikkelig takknemlig. Ydmyk er vel det rette ordet. Jeg er skikkelig ydmyk, stolt og sår i kroppen av alle bestillingene av boken min. Derfor har Ark og jeg og Panta og vi bestemt oss for å fylle på litt litt. Så dere som ikke har bestilt, kan bestille igjen nå!! <3 Og ja, du får den før alle andre og ja, du får den billigere nå enn når den kommer i butikk!

Tusen tusen tusen takk for at dere vil lese min historie, jeg håper du liker den.

26 Responses to VI NÅDDE REKORDER – MED MIN BOK..

 1. WHÆ! Jeg kjente jeg ble stolt da jeg så navnet ditt på boken. Jeg har nettopp bestilt den, og ser frem til å lese den, Anniken!

 2. Gleder meg sånn til å lese den, du er den tøffeste jenta jeg vet om!! Stå på anniken og fortsett med den gode energien du sprer, og fortsett å skrive ❣️

 3. Åh, nå var jeg for sein igjen. Kommer du til å fylle opp en gang til, eller må jeg vente til den kommer i butikk?

  DU er for meg en utrolig viktig stemme i samfunnet! Og jeg HYLLER deg for din ærlighet ?❤️ Det treffer så veldig!

 4. Jeg har bestilt den via Tanum.no, og jeg gleder meg til å lese den ❤ Jeg har også opplevd at den første kjærligheten kan gjøre så alt for vondt, og jeg har brukt så mange år på å løsrive meg fra han.. Men etter 14 år så er jeg endelig fri ?

 5. Hei, Anniken!?
  Jeg vet ikke om du får tid til å lese eller svare på denne meldingen, og isåfall forstår jeg det godt. Jeg ville bare fortelle deg at boken din er virkelig helt fantastisk flott.
  Jeg har konsentrasjonsvansker, og dette har gjort at jeg aldri har klart å lese ut en hel bok før. Men boken din er helt spesiell. Jeg har kommet godt i gang med lesingen, og det har jeg gjort frivillig. Det har til og med gått bra, og jeg har for første gang i hele mitt liv klart å kose meg med å lese. Du og det du gjør er fantastisk, Anniken. Stå på videre, tusen takk❤️❤️

 6. Fikk boken din i posten igår og har allerede lest 200 sider! Vanskelig å legge fra seg fordi den er så utrolig bra skrevet! Håper du er stolt over det du har fått til, ærlig og fin bok som sikkert mange kan kjenne seg litt igjen i! Stå på ❤️

 7. Gratulerer med bokutgivelse! Stor kred til å sette seg ned for å skrive en bok, som omfatter så nære og personlige opplevelser. Gir meg inspirasjon til å gjøre det samme. #snakkomdet Se gjerne innlegget mitt om psykisk helse.

Leave a reply