I samarbeid med Coverbrands tenkte jeg å vise dere hvordan man kan sminke seg klar på kun 10 minutter. Det er mange som lurer på hvordan sminken min holder hele dagen uten å verken bli «våt» eller for tung på huden utover dagen.
Så jeg tenkte å vise dere noen enkle og kjappe triks jeg gjør på morningen. 

Først og fremst dekker jeg huden min med Bare minerals sin mineral foundation. Denne har jeg blogget om før, men nå har jeg prøvd meg på en litt lysere variant. Jeg har alltid hatet damene i butikken som gir deg en farge der du blir like hvit som ett laken. Haha, men det er noe med det også, hvis man finner den perfekte fargen. Å denne er faktisk det! I det jeg så den tenkte jeg «herregud, denne er jo helt hvit«, men den er faktisk ikke det når den kommer på! Den gir en utrolig naturlig farge samtidig en utrolig fin glød! Man kan ta på ganske mye uten at det blir verken kladdete eller ser for mye ut. Den dekker også utrolig bra! Denne kan dere finne HER!

Så over til solpudder. Jeg har brukt dette solpudderet i flere år, men denne gangen prøvde jeg meg også på en litt annen variant. Jeg har egentlig brukt «warmth», men nå testet jeg ut «faux tan«. Denne er mer, hvordan skal jeg si det.. Mindre orange! Rett og slett! Ny favoritt!
Denne finner  HER

Så over til blush.. Dette er noe jeg egentlig ikke er så veldig fan av, men når jeg ser andre med det synes jeg det er utrolig fint! Det gir ett mer våkent blikk på morgenkvisten. Så når blushen er mer mørk og «fyldig» ser det til og med greit ut på meg! Denne finner dere HER 

Så litt over på øyne! Denne mascaraen fra Bare minerals er utrolig god, like bra på fest som til hverdags. Sitter godt og drysser ikke! Trengs ikke si mer om den saken, haha. Lash Domination finner dere HER

Så har vi øyenbryn. Det er vel også det jeg bruker mest tid på. Øyenbrynene rammer inn hele ansiktet og jeg har prøvd dødsmange i løpet av årene. Denne er soleklart en stor favoritt. Fargen er naturlig mens strekene er tynne og rette. Rett og slett veldig enkel å påføre, men også duse ut om man føler for det. Jeg har min i fargen «light» men er likevel mørk nok! Denne finner dere HER 

Så til siste produkt! Denne er ett must haves for ALLE. Det er denne jeg påfører før alt annet. Start dagen med denne under øynene og på problem områder og jeg kan love dere ett mer våkent blikk. Samtidig som den er god og kald når du tar den på! Lysner og dekker på samme tid. LOVE IT! Denne finner dere HER

//Innlegg i samarbeid med Coverbrands.no

-A9

23 Responses to Fab in a flash!

  1. Så fine bilder og gode tips. Jeg bruker også solpudder fra Bare Minerals, men i fargen warmth. Kanskje jeg skal prøve ut den i faux tan neste gang! Selv om det tar så lang tid før man går tom, føler en sånn liten boks holder i en evighet.

  2. Fint innlegg! Du burde prøve bare minerals sin nye flytende foundation, jeg eeelsker den, og har alltid brukt pudderet tidligere 🙂 Så fint designet ditt er nå forresten, headeren også!

  3. Du skrev for ikke så veldig lenge siden et innlegg der du reklamerte for «5 favoritter i sminkepungen». Er det slik at du får nye favoritter hele tiden? Ikke noe å si på det altså, men som bloggleser kommer det veldig mye reklame, og det er ikke alltid like lett å vite om man kan stole på det bloggeren skriver, og jeg vil gjerne kjøpe produkter som jeg vet funker. Så om jeg skulle valgt mellom de to concealerene du har blogget om fra bare minerals og glo minerals, hvem ville du anbefalt?

    • Lisa: Heidu! Forstår det kan bli litt forvirrende. Å jeg håper de fleste allerede tar meg som svært ærlig! Favoritter kan være så mangt, og jeg tror ikke jeg har blogget om så mange like produkter som f.eks concealer og concealer. For i dette innlegget er ikke den fra bare minerals en concealer, men enn slags highlighter! Noenganger bruker jeg begge deler. Så skal du ha deg en god concealer? Så anbefaler jeg glo minerals sin! Vil du ha noe lettere til hverdags som ikke dekker stort mer enn blå ringer? Da anbefaler jeg denne jeg blogget om idag <3

  4. Åå, du ser så bra ut! Må bare si til deg at jeg virkelig elsker å lese bloggen din. Kjenner meg så igjen i deg, og det er godt å lese om en med mange av de samme erfaringene og meningene som meg selv. Du inspirerer meg på en helt spesiell måte, alt fra meningene dine til utseendet ditt inspirerer meg, hver gang jeg klikker innom her. Håper du fortsetter med det du gjør i lang, lang tid. Jeg høres gjerne ut som en liten jente som sitter hjemme og beundrer deg(haha), men jeg er faktisk eldre enn deg og ser ekstremt mye opp til deg selvom. Stå på videre, Anniken! Vi trenger sånne som deg i denne bloggverdenen <3

  5. Passer fargen fairly medium til deg? Den har jo rosa undertoner, og du har snakket om at du kun kan ha gule toner, og det gjelder for meg også, trenger ny farge i min bare minerals jeg også skjønner du, hehe, så derfor spør jeg deg! Takk for svar på forhånd <3

  6. Går fargen i blushen mest mot rosa eller oransje? Er på utkikk etter en som går litt mot oransje 🙂 utrolig nydelig du er!

  7. Hei! Har lest bloggen din utrolig lenge, men ikke kommentert før. Det jeg vil si nå er bare at jeg så akkurat klippet på god morgen norge, og du virker som en utrolig herlig person! <3

Leave a reply