Jeg har lenge sett uttalige bloggere snakke om Dentway, og jeg som selv sliter med min lille avhengihet aka snus, har jeg brukt mye forskjellig tannbleking. Men som alt annet vet jeg hvor mye bloggere skryter seg på ting og sier produktet er supert selvom det ikke er det. Det er noe som er så viktig for meg å være ærlig med. For dere aner ikke hvor mye jeg faktisk får på bloggen som aldri blir skrevet om. Så jeg har vært skeptisk i lang tid, men bestemte meg for å gi det en sjanse. Utrolig nok ble jeg positivt overrasket! Disse er myeee bedre enn Smilelab! itillegg har jeg slitt utrolig mye med den forferdelige smaken deres, har nesten ikke orket å ha stripsene på i mer enn 5min. Men disse er mye bedre, og man ser tydelig resultat etter bare første behandling! De er heller ikke så dyre! For 445 kroner får du 14 behandlinger! Det er så enkelt som at du «teiper» på en bit over og en bit under, disse skal da sitte på i 20-30 min.
Det er ikke ofte jeg faktisk tar meg tid til å skrive om ting jeg selv kjøper, men disse må bare prøves! Prøvde å ta litt testbilder til dere også! Til venstre har jeg stripsene på tennene, både over og under. Disse har da sittet på i 20-30 min og ga resultatet til venstre! Dette var min FØRSTE behandling! Begge bildene er tatt med mobilen på akkurat samme sted og er ikke et gram redigert annet enn teksten på bilde, haha.

Om dere har lyst til å klikke dere hjem en pakke i posten finner dere stripsene HER  

Noen som har prøvd disse før?

//affeliate

-A9

30 Responses to Min beste tannbleking!

  1. Bruker også disse, helt fantastiske! Hva er historien bak den diamanten på har på den ene tannen din? Det er så lekkert 😊

  2. må du ha diamanten for alltid, eller kan du fjerne den? 🙂 har veldig lyst på selv, men er redd jeg vil bli lei 🙁

  3. Hei Anniken! Jeg bare lurte på hvilket program du bruker for å skrive de søte små tekstene og hjertene på bildene dine? 🙂 Utrolig fin og inspirerende blogg du har, er så merkelig når man faktisk ser opp til en som er like gammel som seg selv, men du virker som en ordentlig og skikkelig sterk jente!

  4. Visst du personlig med helt egen meninger skulle valgt en tannbleking, hvem hadde det vært?

    Elsker bloggen din BTW! <3

  5. Jeg har lurt lenge på dette og håper ikke det er frekt å spørre deg om det :O Men hva er det du har på tanna di? Ble utrolig fint resultat forresten!

  6. Denivit er en tannkrem du kunne prøvd. En type 2i1 fluortannkrem og munnvann. + extreme white. Fungerer kjempebra. Hvis du skal starte med en type tannkrem da 😊✌

  7. Hei, slettet du innlegget om uggsaustaliasweden? Bare lurer siden jeg hadde tenkt til å bestille derfra:) Håper du svarer!

Leave a reply