Jeg føler det går trill rundt for meg om dagen. Med flytting, reising, blogging og eksamen er det ikke lett å holde styr på alt. Spesielt ikke når jeg er VERDENS største surrehue fra før av. Jeg har så blandede følelser av å flytte.. Det verste er vel det å ta ting ned, og legge det i esker. Har jeg ikke akkurat pakket dette opp? Hvordan i huleste har det klart å gå et helt år? Det å si hade til min aller første leilighet, venner og ikke minst Mina som jeg bor med, er visst vanskligere enn jeg hadde trodd. Tenk dere å bo med en person i et helt år, og dere har ikke kranglet en eneste gang. Det må være noe unormalt med oss to, men jeg tror vi er så innmari forskjellige at vi bare smeltet sammen. I morgen er det trekk i min aller siste eksamen. Etter det er jeg fri. I 13 år har jeg ventet på den dagen jeg kan gå ut av skolen med tårer rennende nedover ansiktet for å så skrike ut. Jeg klarer nesten ikke vente.

Fader for et kaos!
Fader for et kaos!Jakke: Monki / Skjørt: Old / Sko: Choies / Nett: EbayFader for et kaos!Jeg er snart ferdig.

-A9

8 Responses to Fader for et kaos!

  1. Åå lykke til! For et fint antrekk, hva søker du i feltet på ebay for å finne en slik vekse? 🙂 Superfin!

  2. Gled deg, det er virkelige en befriende følelse.!! Du er alltid så flott og fin Anniken.! Er jakken da monki gammel eller nylig kjøpt.?:) ha en fin dag! Klem

Leave a reply