♥ Vakre flotte fine Kaya vant desverre ikke «Arets Stylista». Men det gjør ingenting. Hun er en vinner i seg selv, og fader så stolt jeg er av hun. Sånne ting blir man bare sterkere av, selvom man har lyst til å drite i hele bloggen fordi man føler at man ikke strekker til. Kaya er også en av mange bloggere som skal bli med på surfecampen i Portugal! Så det skal bli ekstra godt å vite at hun er der med meg.

Hun er min vinnerHun er min vinnerOlympus stilte såklart opp for å ta bilder på utdelingen, og utover kvelden sa Nelly at alle de klærne som var igjen… Var GRATIS! Tok med meg et par sko (som såklart ikke passet) og en blå skinnjakke.
Hun er min vinnerHaha, gikk i disse klærne fra morgen til kveld. Stressende uke? Oh yes. Hele antrekket er fra Bikbok! Hun er min vinnerHa en suuuper søndagskveld!

-A9

7 Responses to Hun er min vinner

  1. ANNIKEN!! vær så snill å lag et innlegg med musikktips!! helst mange:DDD Trenger sårt musikk til sommerreisene! både triste og rolige og sommersanger og alt du hører på for tiden<3

  2. Hahaha, det var såå wild når Olivia annonserte at resten var gratis!! Sto rett ved siden av, så jeg nappet til meg kjolen jeg akkurat hang fra meg. Og et par pumps. Hurra! 😀 Morro å se på dere jentene som tok bilde med tingene, hihi!

  3. Bloggen din er så perfekt og stilren – jeg blir så glad og inspirert hver gang jeg besøker den!

Leave a reply