FEELING THE SUMMER VIBEZ

The wind is a very difficult sound to get. It´s always changing

FEELING THE SUMMER VIBEZ

Jumpsuit: HER / Jakke: HER / Sko: HER

FEELING THE SUMMER VIBEZ

· TODAY’S PLANS ·

Dagene mine flyyyr! Det er super mye å gjøre før jeg kommer meg til Helsinki. I dag skal jeg ta litt bilder sammen med Aftenposten med tanke på Sweatshop sesong 2! Så det kan bli veldig spennende. Videre skal jeg en tur på kontoret til Stylista, og tilbake i Drammen. Timeplanen min er vel forsåvidt stapp full hele uken. Møter, planlegging, sponsorer og rens av bil. Altså, jeg skal selge det lille hjertet mitt på 4 hjul. Så den må shines opp før den ender på finn.no. Så er det noen som har lyst på en liten bloggerbil, så er det bilen sin! Nesten trist å tenke på at jeg skal selge den, haha rart hvor mange minner man kan knytte til ting. MEN det blir spennende med ny bil, ihvertfall når det er ei litta cabriolet. Ei som skal vifte på håret i sommer for å si det mildt.

// My days pass by so quick! It is super much to do before I get to Helsinki. So today I will take some pictures together with Aftenposten considering sweatshop season 2! So it can be very exciting. My schedule is packed all week. Meetings, planning and sponsors. Also selling my car soon, it´s a bit sad.. So much memories. But I am also so excited to get the new one. Cabriolet! Wihuu //

FEELING THE SUMMER VIBEZ

 

24 Responses to FEELING THE SUMMER VIBEZ

  1. Hei.
    Jeg elsker din side men Jumpsuit er ikke fra Nelly, ikke artig å annonsere for klær som ikke er det samme.

    Ha en nydelig dag.

Leave a reply