FESTKLARE ØYNE MED GULL

HVORDAN JEG FIKSET ØYNENE MINE PÅ LØRDAG

Etter forrige lørdag fikk jeg mange spørsmål om hvordan jeg fikset øynene mine på Snapchat. Såå først og fremst. Dette er produkter jeg har kjøpt SELV. Jeg har lenge sett en del sminkevideoer der jeg har sett jenter bruke løst glitter. Haha, jeg vil å ha!! Så jeg løp en tur innom Panduro og kjøpte en krukke med løst glitter. Deretter fant jeg frem min favoritt Mac øyenskygge som jeg alltid bruker i globallinjen. Så brukte jeg «Nyx jumbo pencil» på hele lokket (den er klissete) og festet glitteret med en øyenskygge kost. Fikk på eyeliner og vipper… READY TO PARTEYYY, og vent.. Det er jo helg!

–     –     –

// After last Saturday I received many questions about how I fixed my eyes on Snapchat. These are products I bought MYSELF. I have seen some makeup videos where I’ve seen girls wear loose glitter. Haha, I want to have the same! So I took a trip to Panduro and bought a jar with loose glitter. Then I pulled out my favorite Mac eyeshadow that I always use in the crease. So I used «Nyx jumbo pencil» on the lid (it is sticky) and attached the glitter with an eye shadow brush. Got on eyeliner and lashes … READY TO PARTEYYY and wait .. It’s weekend //

FESTKLARE ØYNE MED GULL

10 Responses to FESTKLARE ØYNE MED GULL

  1. Æææh Anniken!! Du må bruke kosmetisk glitter på øynene dine!! Vanlig hobbyglitter kan være skadelig! :O :O Bare en liten heads up 🙂 Sykt fint!

  2. Heia ? kan du værsåsnill lage sminkevideo der du vise oss hvordan du sminke dæ med de produkter du la ut på innlegg ??

  3. til neste gang, det disse jentene du har sett bruker er vel enten løst pigment eller kosmetisk glitter! Så kjøp heller det, spør enten i butikk eller søk på nett – vanlig hobbyglitter kan være skadelig dersom du får det i øynene:-)

  4. Verdt å nevne at glitter KAN sette seg fast inni huden (som glassbiter). Det gjør JÆVLIG vondt og er en drittjobb å plukke ut. Spesielt fra øyelokkene..

  5. Jeg kommenterer sjeldent på blogg, men herregud du er så sinnsykt nydelig. Takk for tips! Har hatt lyst til å prøve de øyevippene en stund faktisk, så tror jeg skal kjøpe dem snart

  6. Så fin du ble! 🙂 Men som de over her sier, til neste gang: plis plis plis kjøp og bruk løst pigment/kosmetisk glitter istedenfor! Ikke meningen å være kjip, men vanlig glitter kan skade øynene dine. Løst pigment og kosmetisk glitter er laget spesifikt for å være trygt å bruke i øyepartiet og på huden, det er bedre å være føre vàr☺️

Leave a reply