MINE REISER I APRIL!

PARIS

Jeg skal til Paris!! Haha, jeg har mast så lenge om dette. Meg sittende på en café, med en god bok og et glass rødvin. Om ikke det er mitt rette element så vet jeg fader ikke lenger. I Paris skal jeg kun være to netter, slappe av og spise god mat. Se på mennesker og vakre bygninger. Ta bilder, lese og lukte. Jeg skal rett og slett nyte livet litt. Få litt frisk vind i håret og leve i akkurat de sekundene jeg befinner meg i.

// I’m going to Paris! Haha, I’ve wanted this for a while. Me sitting at a cafe with a good book and a glass of red wine. In Paris, I shall only be two nights, relax and eat good food. Look at people and beautiful buildings. Take pictures, read and smell. I shall simply enjoy life a little. Get some fresh wind in my hair and live in the seconds I find myself in //

MINE REISER I APRIL!

HELSINKI

Videre går turen til Finland! Så det er her stresset begynner for å si det mildt. Her skal jeg rett på en stor Blog Award sammen med flere hundre andre bloggere fra rundt om i verden. Det blir paljetter, kjoler, champagne og godt humør. Jeg har aldri vært i Finland, så det blir enda et land jeg skal prøve å få utforsket så mye som mulig. Her skal jeg være et par dager før turen bokstavelig talt går videre fra Gardemoen og til..

// Then we will go to Finland! So this is where the stress begins to say the least. Here Im going to a huge Blog Award along with hundreds of other bloggers from around the world. There are sequins, dresses, champagne and good mood. I’ve never been in Finland, so it becomes even a land which I’ll try to get explored as much as possible. Here I’ll be a few days before the trip literally proceeding from Oslo and then.. //

MINE REISER I APRIL!

PORTUGAL

Videre reiser jeg til Portugal hvor jeg skal surfe sammen med Lapoint! Her er vi også en del bloggere som skal på tur, så det blir utrolig morsomt. Jeg ser at jeg trenger litt farge på huden om dagen. Jeg har blitt forferdelig blek, og det skjer nesten aldri. Brunfargen min pleier å holde seg gaanske lenge, så dette er ikke bra haha. Man ser så mye friskere og freshere ut med litt farge i ansikter, så noe må skje asap!

// Then, I travel to Portugal where Im going to surf with Lapoint! Here we are a couple of bloggers going to the same place, so this will be hilarious. I see that I need some color on my skin again. I’ve been awful pale, and it almost never happens. My tan tend to stay for a while, so this is not good haha. You look so much healthier and fresh with some color in your face, so something must be done asap //

MINE REISER I APRIL!

LOS ANGELES

Et par dager etter Portugal reiser jeg nemlig til L.A! Dette er sammen med Nelly hvor vi skal reise rundt å ta bilder. Hvor gøy?! Jeg er super excited. Det morsomste av alt er at alle disse turene kom på en og samme dag. Telefonen min sluttet virkelig ikke å ringe, og jeg stresset nesten livet ut av meg for å prøve å få til alle sammen. Etter et kaos med telefon samtaler, billetter og datoer ble det tur. Så fra å ha ingen planer i April, ble plutselig kalenderen full. Altså.. Hvorfor si nei, når du kan si ja?

// A few days after Portugal I travel to L.A! This is along with Nelly where we will be going around taking pictures. How fun ?! I’m super excited. The funniest thing of all is that all these trips came on the same day. My phone never stopped, and I stressed a lifetime to get everything done. After some phone calls, tickets and dates everything was fixed! So from having no plans in April, the calendar was suddenly full. Why say no when you can say yes? //

MINE REISER I APRIL!

12 Responses to MINE REISER I APRIL!

  1. Holymoly som jeg gleder meg til å følge med! Såå gøy at alt klaffet og at du fikk med deg alt. Fortsatt god påske, Anniken <3

  2. Du er så sykt heldig!! Gleder meg til å følge med på reisene 🙂 Men jeg bare lurte på noe, på instagram skrev du at du skulle til fem forskjellige land, men dette er vel bare fire? Ikke for å være pirkete eller noe sånt, men jeg bare lurer!

  3. Pariis ❤️ Gled deg masse. Jeg studerer i Frankrike nå, og har nesten ikke lyst til å dra hjem selv om det også selvfølgelig blir kos.

  4. Hey Anniken!! I’m a finnish girl who reads your blog and I have to say I’m super glad you write in english too so i can understand and follow your blog! I’m so excited that you are coming to Helsinki!! I hope you like it 🙂 it would be the most awesome thing ever to see you but I don’t live in Helsinki so 🙁 but have fun on all of those trips:)

  5. Finland er et så utrolig fint sted å være! Jeg er der hver sommer for å besøke familien men det er ikke i hovedstaden er, jeg er i Pargas, noen timer unna Helsinki. Men har vært der og det er så fint, masse butikker med fine klær og så god mat, også er det litt billigere enn her i Norge også så det er +, men du får kose deg! Gleder meg til å se bilder og innlegg på bloggen din!

  6. Jeg så nettopp en del av videoene dine på youtube, og først nå har jeg forstått hvordan god og fantastisk person du er. Du har alltid vært den perfekte jenta i mine øyne, som alltid har sett nydelig ut. Jeg kjente meg veldig igjen da du nevnte det med at folk har hat/elsk tanker om deg/bloggen. Jeg hater å se at noen kan være så vakre som deg, mens jeg elsker hvordan du er på innsiden.

Leave a reply