ANNONSE / I SAMARBEID MED VEET

HÅRFJERNING RASKT, ENKELT & PRESIST

Dere husker kanskje at jeg har snakket varmt om Veet sensitive precision beauty styler før HER i et innlegg tidligere i år. Denne lille handy saken har 4 forskjellige hoder til forskjellige utfordringer når det gjelder hår på kroppen. Enten det er bikinilinje, bryn eller andre småhår du vil ruske vekk. Alt i ett produkt med andre ord! Jeg har brukt min veet styler utrolig mye siden sist, og blir bare mer og mer glad i den. De spisse kantene på bladene gjør det også så utrolig enkelt å komme til de vanskeligste steder, og ikke minst perfekt forming av f.eks bryn. Perfekt å ha i vesken nå utover fest og julebord sesongen! Vet aldri når man trenger en liten stuss her og der, hehe! Be a party queen som alltid er forberedt! For å ikke snakke om er jo også dette et fint tips til julegave, til de som faktisk har alt! Men, nå har det seg slik at Veet og jeg har en liten konkurranse til dere hvor man kan vinne en ganske stor pakke med masse forskjellige produkter:

...

KONKURRANSE:

1 Veet sensitive precision beauty styler
1 Veet hårfjerningskrem
1 pakke med Veet ansiktsstrips
1 ansiktsbehandling til en verdi av 1000 kr
For å vinne denne gangen må dere gi meg en kommentar i kommentarfeltet hvor dere svarer på hva deres beste julefilm er! Psst, husk å legge til mail!

MASSE LYKKE TIL!

181 Responses to FIKS BRYNENE HJEMME (KONKURRANSE)

 1. Love Actually er nok favoritten, men Elf er også utrolig morsom! Kan ikke tro at jeg så den for første gang i fjor… God jul 🙂

 2. Favorittfilmen jeg ikke kan la julen gå forbi uten, er tre nøtter til Askepott på julemorgenen. Bare å høre den herlige kjenningsmelodien setter meg i julemodus og roer ned sjela, for da, DA er det jul <3

 3. Min favoritt julefilm er the family Stone. anbefala den, då den er meir realistisk enn til dømes love actually. Men digge den og!

 4. Min julefilm er definitivt Love Actually! Den blir aldri gammel, og jeg kan se den på repeat.
  Det samme kan sies om Tre nøtter til Askepott, som MÅ sees på julaften :))

 5. Min favoritt er definitivt Love Actually! Den blir aldri gammel, og jeg kan se den på repeat.
  Det samme kan egentlig sies om Tre nøtter til Askepott, som MÅ sees hver julaften :))

 6. Tři oříšky pro Popelku, tre nøtter til askepott <3 elsker den! kiler i magen bare jeg skriver det, ingen jul uten ^^

 7. Jeg elsker polarekspressen<3 den har alltid vært min favorittfilm helt siden jeg var liten og sto opp tidlig om morgenen for å se på julefilmer på julaften! Hadde vært perfekt og vinne veet sin konkurranse nå til jul:) takk for muligheten.

 8. Helt klart The Holiday! Ikke en filmperson, men den må jeg se.

  (Btw, huden din ser så fin ut nå. IKKE ment som smisk, men genuint kompliment fordi du har snakket om å slite med kviser, hehe, okei, avslutt verdens lengste parentes)

 9. The Holiday – uten tvil! Den gir meg en skikkelig godfølelse samt at den forteller mye om hvor vanskelig og hvor fint kjærlighet kan være!

 10. Åh min absolutt favoritt julefilm må være “Askepott”! Ingen annen film gir meg like mye julestemning som den altså <3

 11. Min beste julefilm er Hook. Det er ikke en typisk julefilm, men jeg har sett den hver jul sammen med min bror siden vi var små.

 12. Den beste julefilmen er Love Actually og Tre nøtter til Askepott! Love Actually 1. des og Tre nøtter til Askepott på julaften er tradisjon<3

 13. Rudolf og Tre nøtter til Askepott (+ Polarekspressen, Reisen til julestjernen og Frozen hahahah). Hvorfor? Fordi alle har utrolig vakre budskap.
  Ønsker deg en fantastisk juletid, Anniken ❅ ✸ ✶ ✷ ♥

 14. Ingen jul uten The Holiday og polarekspressen må sees før julaften? Og alltid minst en Harry Potter film i romjulen. ✨

 15. Elsker filmer som Love Actually og The Holiday, men må også anbefale Mirakelet på Manhattan! Verdens koseligste julefilm!

 16. Love actually, The holiday og Askepott er favorittene<3

  Håper du vinner folkets favoritt, jeg har stemt på deg!

 17. Aaahh, min favoritt julefilm er enten den klassiske “tre nøtter til askepott” eller “Love Acutally”! Elsker også den nye julekalenderen “Jul i Blodfjell”! Så utrolig morsomt og virkelig underholdene for hele familien!

 18. Favorittfilmen min er “The Holiday” med blandt annet Cameron Diaz og Kate Winslet! Den går hver lille julaften og gir meg sykt god julestemning, og selvfølgelig tre nøtter til askepott 🙂 God jul til deg, Anniken <3

 19. Ååh min favorittjulefilm er egentlig “Polarekspressen”, men så så jeg “Jul i Flåklypa” for andre gang i helgen, og jeg fikk så utrolig julestemning av den, så jeg tror nesten jeg må si den!

 20. Ååh min favorittjulefilm er egentlig “Polarekspressen”, men så så jeg “Jul i Flåklypa” for andre gang i helgen, og jeg fikk så utrolig julestemning av den, så jeg tror nesten jeg må si den!

 21. Pleier å se “The Holiday” med søsteren min vær jul, det syns jeg er utrolig koslig. Derfor blir det min yndlings julefilm 🙂

Leave a reply