FLETTER, OUTFIT & VIDEO!

Hei søtinger! I dag har jeg vært produktiv som fååå. Haha, fletter, outfit og video? Shit, jeg er flink. Glimter til med litt arbeids kraft innimellom! Dere har jo fortalt meg at jeg må bli flinkere til å blande hverdagen min litt inn i bloggen, såå dette er et forsøk på det. Fine Cornelia flettet håret mitt i dag. Gøy med noe litt annerledes. Jeg er super dårlig når det kommer på å være kreativ med håret. Nettopp fordi jeg ikke aaaner hvordan man lager sånne fletter. Jeg har virkelig ikke sjans i havet. Så det er gøy med litt forandring.
Hva synes dere? ♥ FLETTER, OUTFIT & VIDEO!

SNEAK PEAK

♥  Har også tatt noen super fine outfit bilder til dere! Ble rett og slett dødskult. Jeg er nødt til å være litt mer spontan når det gjelder bloggen, for i det jeg jobber ekstra hardt blir det også ekstra mange innlegg til dere. Så jeg gleder meg masse til å vise dere bildene. Er forresten super rart hvor fort jeg knytter meg til mennesker om dagen! Jeg som har vært så sky som det bare går ann å bli når det kommer til å slippe mennesker innpå meg.. Haha, jeg har blitt litt myk faktisk.

DET MORSOMSTE AV ALT

Så over til morroa! Jeg og Cornelia lagde en liten video sammen på engelsk! Det er sykt, haha. Troor dere kan se at jeg er litt ukomfertabel med å snakke engelsk på video, å gud det er bra. Godt jeg får utfordret meg selv litt på alle mulige fronter. Jeg trenger å pushe meg selv litt når jeg blir klein. Uansett super gøy å gjøre en litt annerledes video. Haha hva skjer om dagen… Jeg sier annerledes i annenhver setning. Ah, forandringer du forandringer. Got to love it tho, this is life! ♥ FLETTER, OUTFIT & VIDEO!

//Haha, braids, outfit and video? Shit, I’m good. Cornelia braided my hair today. Fun with something different. I’m super bad when it comes to being creative with my hair. What do you think? Has also taken some super nice outfit pictures today! Then over to the fun! I and Cornelia made a little video together in English! I think that you guys can see that I’m a little nervous speaking English on the video.  I need to push myself a little when I get awkward.// 

-A9

22 Responses to FLETTER, OUTFIT & VIDEO!

 1. Åh, du er så fiin❤️ ser ut som du koser deg masse!
  Dere kan jo lage en video hvor dere utfordrer hverandre til å gjøre forskjellige ting, som å gå å gi fremmede en klem:*

 2. Så pen du er og for en gøy video! <3

  Tenkte jeg skulle komme med et filmtips til deg. Filmen heter The True Cost og er en dokumentar. Den finnes på Netflix. Filmen handler om mye av det samme som det Sweatshop gjør, håper du tar deg tid til å se den!

 3. hei!
  Jeg lurte på om du har et fjærextention eller to i håret? og hvilken side har du det på?
  Jeg skal sette det på imorgen og jeg elsker det på deg så <3

 4. Utrolig fin topp på de første bildene! Elsker nude og snøring<3 Hvor er den fra?
  Du virker så utrolig søt og hyggelig! Kos deg masse videre i USA!

 5. snakker dere engelsk eller norsk til vanlig når det er bare dere to sammen? koseligste videoen forresten, haha

Leave a reply